Logo-YouTube-2

Vídeos de titelles i cançons

Regularment publiquem vídeos de titelles i cançons al canal TitellesPamipipa. Aquest material que oferim lliurement i adrecem especialment als infants, volem que sigui un incentiu per a animar a les famílies a venir al teatre. Els espectacles en viu són una experiència infinitament més rica que les estones de pantalla ja que es gaudeixen amb tots els sentits. Us encoratgem, doncs, que regaleu als vostres infants la gran oportunitat dels “directes”.

Recentment YouTube ha canviat (per enèsima vegada) les seves “polítiques”. Ara, segons explica, es reserva el dret de posar publicitat comercial als vídeos encara que no estiguin monetitzats. Sempre hem volgut mantenir un canal lliure de publicitat perquè creiem que no és necessària ni convenient per als infants.

Ens consta que, certament, els vídeos del canal Titelles Pamipipa un moment o altre mostren publicitat. Com que YouTube/Google (que són els mateixos) han decidit això i no podem fer-hi res per a evitar-ho, hem decidit monetitzar el canal per tenir una mica de control sobre tota “aquesta cosa” i hem activat l’opció “saltar publicitat” després de 3 segons.

Amb els més petits eviteu dispositius que irradiïn 4G, 5G, wifi, bluetooth i similars. Sobre aquest tema hi ha teories que afirmen que es tracta de senyals innocus i d’altres que defensen ser perniciosos. Bla, bla, bla els uns (oficialistes), bli, bli, bli els altres (que es permeten dubtar) i a mesura que passa el temps cada vegada hi ha més evidències que alguna cosa grinyola. Com que el tema és feixuc ens sembla prudent fer sevir connexió amb cable (ethernet) sempre que sigui possible i, és clar, apagar els routers i mòbils durant les hores de son.

Vídeos de Moixaines i jocs de falda

Un canal gratuït adreçat a mares, pares, mestres, estudiants de mestra, educadores, acompanyants i qualsevol persona que li pugui interessar. Hi trobareu un grapat de vídeos amb moixaines, jocs de falda, jocs gesticulats i cançons de bressol que podeu aprendre per a enriquir els moments amb els vostres petits.

T'han agradat els nostres canals de YouTube?

Doncs si t'hi subscrius ens ajudaràs a sostenir-los

Cap a munt

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies