Logo-YouTube-2

Vídeos de titelles i cançons

Regularment publiquem vídeos de titelles i cançons al canal TitellesPamipipa. Aquest material s’adreça a la mainada i l’objectiu final no és la pantalla, sinó que els considerem un incentiu perquè vingueu al teatre o ens duguen a l’escola. Els espectacles en viu són una experiència molt més rica, és molt positiu per als infants viure-ho amb tots els sentits i això només passa en directe.

Recentment YouTube ha canviat (per enèsima vegada) les “seves polítiques”. Ara, segons explica, es reserva el dret de posar publicitat comercial als vídeos encara que no estiguin monetitzats. Sempre hem volgut mantenir un canal lliure de publicitat perquè creiem que no és necessària ni convenient per als infants.

Ens consta que, certament, els vídeos del canal Titelles Pamipipa mostren publicitat un moment o altre. Com que Google ha decidit això i no hi podem fer res per a evitar-ho, hem decidit monetitzar el canal, si més no, per tenir una mica de control sobre tota “aquesta cosa”.

Amb els més petits eviteu dispositius que irradiïn 4G, 5G, wifi, bluetooth i similars. Sobre aquest tema hi ha teories que afirmen que es tracta de senyals innocus i d’altres que defensen ser perniciosos. Bla, bla, bla els uns (oficialistes), bli, bli, bli els altres (que es permeten dubtar) i a mesura que passa el temps cada vegada hi ha més evidències que alguna cosa grinyola. Com que el tema és feixuc ens sembla prudent fer sevir connexió amb cable (ethernet) sempre que sigui possible i, és clar, apagar els routers i mòbils durant les hores de son.

Vídeos de Moixaines i jocs de falda

Un canal adreçat a mares, pares, mestres, estudiants de mestra, educadores, acompanyants i qualsevol persona que li pugui interessar. Hi trobareu un grapat de vídeos amb moixaines, jocs de falda, jocs gesticulats i cançons de bressol que podeu aprendre per a enriquir els moments amb els vostres petits.

T'han agradat els nostres canals de YouTube?

Doncs si t'hi subscrius ens ajudaràs a sostenir-los

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies