Logo-YouTube-2

Vídeos de titelles i cançons

Regularment publiquem vídeos de titelles i cançons al canal “TitellesPamipipa“. Aquests són adreçats a la mainada i els considerem una invitació per venir a veure l’espectacle en viu al teatre. També ens podeu demanar que anem a l’escola bressol. És molt positiu per als infants viure-ho amb tots els sentits i això només passa en directe.

Amb els més petits eviteu dispositius que irradiïn 4G, 5G, wifi, bluetooth i similars. Sabem que amb aquest tema hi ha diverses teories, unes que afirmen sobre la innocuïtat d’aquests senyals radioelèctrics i d’altres que defensen que podrien ser perniciosos. Bla, bla, bla els uns, bli, bli, bli els altres i a mesura que passa el temps cada vegada hi ha més evidències que alguna cosa hi ha que es no vol que sigui dita. De silenciar-la se n’ocupen les grans empreses de telecomunicacions i els governs que les recolzen, els quals no es decideixen a engegar una investigació seriosa i independent en pro de la salut. Així que, si més no per prudència, sempre que us sigui possible feu sevir connexió internet amb cable ethernet.

Vídeos de Moixaines i jocs de falda

Un canal adreçat a mares, pares, mestres, estudiants de mestra, educadores, acompanyants i qualsevol persona que li pugui interessar. Hi trobareu un grapat de vídeos amb moixaines, jocs de falda, jocs gesticulats i cançons de bressol que podeu aprendre per a enriquir els moments amb els vostres petits.

T'han agradat els nostres canals de YouTube?

Ens convides a un té ?

tassa-de-te

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies