“Un tren petitó” ha iniciat el viatge. Primera parada: l’Autèntica Teatre (Barcelona).

Comencem! Primer dia, primera funció

Som a les a les acaballes de gener, enguany un mes especial per l’estrena d’Un tren petitó. Cada vegada que hem presentat un nou espectacle hi hagut incerteses. El nostre desig és que agradi i que el públic en gaudeixi moltíssim. Volem que a les funcions hi hagi comunió d’emocions. Sí, tots i totes vibrant a la una amb total despreocupació deixant que que el missatge important arribi de debò. Quin és aquest missatge? Simplement haver-hi estat, és a dir, l’experiència. Allò que que s’explica de forma asèptica s’acaba oblidant, calen experiències amb emoció per fixar empremtes. Ens agrada fer servir un llenguatge implícit on el missatge principal es transmet més en les formes que en les paraules. Tot i això, us assegurem que els nostres “guions” estan escrits amb plena consciència: ni els textos són dits a la babalà, ni les cançons cantades perquè sí.

Una vegada presentat l’espectacle és quan podem valorar de debò si calen ajustos per a arrodonir-lo. Aquí les vostres aportacions ens són de molta utilitat. No em refereixo pas a comentaris mitjançant les tant de moda “ressenyes” de les xarxes socials. Aquestes potser tinguin utilitat per a esbombar rampells d’eufòria. Això està bé quan són comentaris positius perquè sempre agrada saber que els altres s’ho han passat bé. Gràcies per compartir les vostres boniques paraules. Nosaltres, però, som dels antics. Creiem que per compartir observacions i entendre-les bé cal enraonar, cal una conversa de tu a tu encara que sigui breu. Per això les estones que parlem en acabar les funcions ens són tant valuoses. A més a més, tenir-vos a prop transgredint les qüestionables limitacions dels “protocols” ens agrada. És un instant molt humà que no podem permetre que ningú ens prengui.

Gràcies per venir al teatre!

Fotos preses durant l’estrena d’Un tren Petitó el dia 1 de gener de 2022 a l’Autèntica. Gràcies Elena!

I que ha dit, doncs, el públic (allò de les ressenyes, oi?)

Hem anat amb un nadó de 3 mesos i un altre de 6. S'han quedat meravellats! La tendresa i minimalisme en les cançons, els sons suaus i la posada en escena els han deixat bocabadats i fascinats! Repetirem!
La delicadesa dels detalls, la calidesa de la veu de la Mar i l'acompanyament musical d'en Pere fan de l'espectacle una experiència màgica pels petits que aconsegueix captar la seva atenció des del primer moment.
Un espectacle molt maco i captivador pels nens: el de 3 anys va estar encantat i va dir que al dia següent ho explicaria a l’escola de tan emocionat com estava, i el petit de 10 mesos es va quedar bocabadat !
Molt treballat, dolç, de durada exacta i molt màgic!
El meu fill va sortir encantat, de fet, ho va trobar curt. No volia marxar! Repetirem experiència! Vam estar molt a gust, i Pamipipa fantàstics com sempre!
Profesionales 100% Un espectáculo ideal para niños y adultos, a mi me encantó. El atrezo súper currado y muy bien montado, ligando canciones con mucho gusto y haciendo la función con total delicadez . Titelles Pamipipa saben lo que hacen, excelente, los recomiendo.
Espectacle idoni per la canalla. Barreja de cançons, efectes d llum i sons que fan que els peques no retirin la seva atenció durant tota la funció.. Recomanable 100%.
No podemos salir más contentos, una obra imprescindible para los más pequeños.
Una obra sencilla, pero que han cuidado hasta el último detalle. Las músicas y los sonidos hipnotizan, los pequeños tienen máxima atención hasta el último momento. Muy recomendable

Més comentaris:

https://entradium.com/events/estreno-un-tren-petito

Pàgina de l’espectacle:

Un tren petitó