Un llibre que recomanem: Libertad y límites. Amor y respeto. De la Rebeca Wild

Libertad y límites. Amor i Respeto. Rebeca WildAvui, com a mare (i una mica com a mestra ?) em ve de gust recomanar una lectura. “Libertad y límites. Amor y respeto” de la Rebeca Wild. Fa anys, vaig tenir la sort d’assistir a unes jornades sobre educació lliure a la Universitat de Bellaterra on la Rebeca i el Mauricio Wild compartien el seu coneixement i experiència. Per a mi va ser infinitament enriquidor, com també ho van ser els tallers que ells mateixos van impartir a l’escola viva El Roure i que no em vaig voler perdre.

Aquesta obra aporta llum sobre els conceptes de llibertat i límits entesos com complements necessaris. És quan es viuen amb coherència que és possible una convivència harmònica basada en un veritable amor i en el respecte pels processos vitals de cada persona.

Mar Gascó

 

El llibre és fàcil de trobar a les biblioteques públiques, però si us agrada subratllar i anotar apunts al marge segur que el trobareu a la llibreria del vostre barri. Si preferiu que us l’enviïn a casa, no cal que us perdeu enmig de l’univers amazònic, podeu visitar, per exemple, aquesta llibreria.

Us convidem a visitar el bloc saltamontesasul on la María Asunción parla d’aquest llibre i moltes altres coses que us poden interessar. Visiteu-lo!