Tornem al TOT Festival de Barcelona !

Ja tenim a tocar el Festival de Titelles de Barcelona. Serà aquest cap de setmana mateix, 22 i 23 de març. L’any passat vam tenir l’oportunitat de participar-hi amb Miranius. Enguany ens tornen a convidar per a presentar-hi la nostra darrera joia: Nunut.

Nunut és un grapat de musicosetes que ens parlen de detalls del nostre Univers: una flor, un xai, les bombolles d’un peix, un ocell, la mar… Cançons tradicionals catalanes i franceses, instruments tradicionals de diferents cultures i objectes sonors perquè els més petit gaudeixin la música de la natura, els sons essencials i l’essència del so. Un espectacle tranquil i respectuós, un poema visual i sonor per acaronar l’ànima.

L’entrada al Poble Espanyol dona dret a tots els espectacles del festival. Compte perquè els de sala (teatre i carpa) són d’aforament limitat. El preu és de 11€ els adults i 6,25€ els infants. Fins a 4 anys l’entrada és gratuïta. Descarregueu-vos aquest tiquet tiquet de descompte. Val la pena, és del 25%!

Un bona oportunitat per gaudir del teatre en família, en un espai tant singular com és el Poble Espanyol. Consulteu l’agenda completa en aquest enllaç. Nosaltres estarem a La Carpa a les 12:30h i les 14:30h.

Una abraçada i ens veiem dissabte!

Pere i Mar