Sorteig de dues entrades per l’espectacle El lleó no em fa por

El darrer cap de setmana de maig i el primer de juny El lleó no em fa por visitarà el teatre L’Autèntica (Barcelona). Us animem a participar en el sorteig de dues entrades per a la sessió de divendres 3 de juny a les 18h.

Quatre paraules sobre la sala

L’Autèntica Teatre ofereix una programació especialitzada per a la primera infància de 0 a 6 anys amb propostes d’alt nivell estètic i sempre tenint cura del valor pedagògic. Ofereix les primeres experiències teatrals als més petits, així com un espai de creació i exhibició per a companyies especialitzades en aquesta franja d’edat.

Aquesta sala de teatre (que també és escola de teatre) és a la Vil·la de Gràcia de Barcelona, a tocar de la Plaça del Nord. Un lloc urbà agradable d’arribar-hi passejant. A la mateixa Plaça del Nord, davant dels Lluïsos de Gràcia, hi ha un parc on us podeu esbargir en acabar la funció. Si veniu de fora de la ciutat amb cotxe, una bona opció d’aparcament és el Pàrquing Ramos, al carrer Vilafranca 12. L’Antoni us atendrà molt amablement. Veure ubicació del parquing.