Setembre !!!

Ja som al setembre! Comencem la nova temporada amb ganes de retrobar-nos amb vosaltres, el nostre públic, i compartir la màgia de la cerimònia teatral. De moment, una novetat interessant per a moltes de vosaltres que viviu a Barcelona (i també rodalies): ens han programat a la Sala Fènix tots els diumenges de setembre i octubre. Ens ho heu demanat insistentment i sembla que el moment ha arribat.

Per a nosaltres és una fita molt important haver trobat una sala que inclou espectacles de 0-3 anys a la seva programació. Fa temps que insistim sobre aquesta necessitat específica d’espectacles. Se’n fan pocs, gosaria dir que són de presència gairebé anecdòtica. En canvi es molt evident la presència de públic que cerca un espectacle adient per a 0-3 anys. De fet, no costa gaire adonar-se de la quantitat de cotxets que envaeixen les platees de moltes sales.

Nosaltres fa temps que ens movem per a aportar un modest granet de sorra en aquest àmbit. Per una banda ens hem especialitzat en una franja d’edats que, no és pas que es tingués oblidada sinó que directament s’ignorava. Darrera dels nostres espectacles hi ha una gran feina d’observació i investigació que la Mar no ha deixat ni un moment. Ja són 15 anys d’experiència amb Titelles Pamipipa (més 10 anys previs, sempre en activitats per a nens i nenes). El resultats son summament positius. Ens ho dieu vosaltres cada vegada que veniu als nostres espectacles. Ens ho diuen mestres cada vegada que anem a una escola. Fins i tot mestres d’estudiants de mestra, que ens han convidat a fer xerrades (Fundació Universitària del Bages). I les alumnes d’Educació Infantil que ens escriuen per a fer-nos entrevistes o per a demanar-nos si poden utilitzar el nostre material de la web per al seu treball final de curs o carrera.

Per altra banda, continuant amb l’aportació del nostre granet de sorra, fa temps que cerquem sales que reuneixin les millors condicions per a espectacles propers i de petit format. Hem llogat espais i organitzat representacions amb la voluntat d’omplir aquest buit en la programació. Això ens ha servit per a conèixer l’opinió de moltes famílies, cosa que ens ha enriquit molt i ens ha encoratjat a continuar, per tant de moment, encara no hem acabat.

Moltes gràcies.