Què ha dit el públic després de veure Estel Petit

 

Hem encetat l’any 2021 fent teatre i  aquestes són algunes de les perles que el públic ens ha deixat al taulell d’entradium.

https://entradium.com/events/estel-petit?mpl=webpamipipa

Mussol de l'Estel petit

Impressionant! Vam anar-hi perquè al meu fill li encanta veure els vídeos que pengen a Youtube. Ha estat un encert. L’actuació es preciosa, tant el joc de llums, les cançons, com fan la música… Esperem amb moltes ganes poder tornar a veure un espectacle d’ells! (Gina)

Obra ideal per a petita infància. Es nota que la companyia de titelles saben què fan i quin és el seu públic. Molt encertada la posada en escena i la seva durada. […] Hi tornarem encantats! La nostra filla s’ho va passar bomba! (Xavier)
 
Lleno de magia. Un espectáculo muy bonito, mi niña estaba encantada con todo. (Tula)
 
Molt bon espectacle primera infantesa. Companyia que treballa amb molta creativitat i perfecció. Música, cant i imatges. (Jumon)
 
Genial! Sin duda un “gran” espectáculo para los mas pequeños. Era la primera vez que ibamos y el pequeño salió muy muy contento, gracias por la dedicación!!! Estaremos atentos a mas programación. (Ernesto)
 
Per gaudir. Com sempre un espectacle molt ben cuidat en cada detall. La Mar i el Pere són encantadors en tots els sentits. (Laura)
 
Muy recomendable. Fuimos con nuestras hijas de 1 y 4 años, y las dos encantadas! Se nos hizo corto..! (Beatriz)
 
Molt bonic.Les criatures s’ho van passar pipa. (Arnau)
 
Los adultos disfrutamos tanto como El Niño. PamiPipa son unos artistas que seguimos desde hace 2 años (los que tiene nuestro hijo) desde YouTube. El espectáculo en directo es impresionante, cualquiera al que vayas. Nuestro hijo se quedo 35 m nutos inmóvil y sin hablar (un milagro). Y nosotros también. Repetiremos! (Zoe)