Properament a Sala Fènix

Logo Sala Fènix

Ara mateix no tenim programat cap espectacle de Titelles Pamipipa a Sala Fènix.

La sala, però, continua amb la seva selecta Cartellera.

La cosa-19 ens ho ha regirat tot!

Sala Fènix és un dels espais teatrals on durant tot l’any oferíem espectacles per a primera infància. Des de que va començar l’episodi-19 les coses han canviat molt. Les prohibicions, restriccions i restrenyiments, anomenats “mesures preventives” amb ànim (potser) de magna fal·làcia, ens han desmuntat la paradeta per insostenibilitat. Hi juga un paper important la logística: Sala Fènix és a Barcelona i nosaltres a la quinta forca.

Oferir l’espectacle cada diumenge ens suposa una feinada de desplaçament, muntatge i desmuntatge que econòmicament no queda satisfeta amb un aforament reduït al 30% ni al 50% ni al 70%. Sí, és clar que sí, els aplaudiments i la companyia del públic ens omple molt el cor, però no el dipòsit de la furgo ni tampoc (segons sembla) les arques de l’estat. Què em dirien si a l’hora de pagar els autònoms o liquidar els impostos trimestrals ens presentéssim a l’oficina corresponent i els aplaudíssim una estona. Segur que ens engegarien a pastar fang amb mascareta.

Bé el cas és que de moment ens centrem en un sol espai a Barcelona: L’Autèntica Teatre. Per què? L’organització d’aquesta sala ens permet tenir el muntatge parat durant uns dies seguits ocupant de forma exclusiva una sala. Ho poden fer així perquè en tenen tres. Per a nosaltres, en aquests moments, això ens és un gran avantatge.

Sala Fènix continua la seva programació matinal de diumenges amb altres companyies que sí els va bé d’anar-hi. Us recomanem molt que aprofiteu les propostes de la seva cartellera perquè són molt selectes.

Desitgem que les coses es posin en ordre en un termini no gaire llunyà i puguem continuar col·laborant amb Sala Fènix. És la nostra invocació llançada a l’Univers que serà atesa se’ns cap mena de dubte. Sempre és així.

Gràcies Sala Fènix!