Presentem el vídeo del Petit Poni

Els titelles

Bolo a Sant Feliu de Buixalleu (2002)

El tio Toni és un dels personatges que participen en l’espectacle, un titella bocot que les companyes de feina a l’escola Ramona Calvet de Castellerçol van regalar a la Mar. Això va ser fa vint-i-cinc calendaris, tot just quant va germinar Titelles Pamipipa. Aleshores vam fer servir el titella per la nostra primera producció, “Bitjoc“, figurant com a follet Belluguet. Quant vam retirar l’espectacle el follet va romandre oblidat dins d’una caixa desada en una de les lleixes del magatzem. Ara, per a celebrar la fita-25 l’hem despertat en la figura del Tio Toni.

El poni no té tanta història. És un cavall de joguina que la Mar va trobar a la parada de la Maria i el Juan al mercat dominical de la Font del Bosc (Mediona)

Sons i sonalls

Caxixis

El sonall que més destaca en aquesta cançó són els picarols que volen fer veure l’abillament del cavall. Quan el titella camina cap el poni les passes que se senten són fetes amb caxixi, un sonall amb forma de cistell d’origen probablement africà. També hem fet sonar una flauta d’èmbol quan el titella s’enfila al poni.

Lletra

El tio Toni le-ré,
té un petit poni le-ré,
i els agrada le-ré,
anar a passejar le-ré.

I cada tarda le-ré,
fan una volteta le-ré,
i al vespre tornen le-ré,
a descansar.

Si t’ha agradat el vídeo t’animen a col·laborar clicant “buy”