Tanit Gascó i López

Artista total. Li agrada dibuixar, ballar, escoltar música. És la il·lustradora oficial de Titelles Pamipipa i … la nostra inspiradora.

Tanit Gascó

Va arribar de matinada un dia de maig d’un any cap-i-cua. I va ser de sobte. Perquè encara que prèviament hi hagi nou mesos de gestació, que potser haurien de servir per a preparar els pares, quan neix la filla (o el fill) passa de sobte. I a partir d’aquest moment (el naixement) la nostra vida (la de la mare i la del pare) va canviar… evidentment cap a millor.

Els infants, si se’ls deixa ser, expressen inequívocament els seu do natural (o seus dons). En el cas de la Tanit no va haver cap dubte que el dibuix estaria molt present a la seva vida. Practicar «escola a casa» (o homeschooling) li ha permès desenvolupar lliurement els seus interessos personals. Una riquíssima (i difícil) experiència de vida per a tota la família, perquè cal tenir en present que el homeschooling no el practiquen únicament els fill sinó tota la família.

Passen els anys i arriba un moment que se li desperta interès per activitats proposades des de fora de casa. Així és que assisteix a classes de dansa clàssica i danses urbanes, anglès i francès, teles acrobàtiques, i dibuix.

A dia d’avui continua fent camí amb un pla de formació creat i personalitzat per ella mateixa. Un pla que no té límits i que no descarta cap opció perquè no hi ha cap esquema prefixat a respectar. El moment que escric aquestes lletres (juny de 2018) assisteix a tallers de danses urbanes i té previst un curs d’estiu de Photoshop (tot i que ja s’hi manega molt bé). També continua a casa estudiant anglès i coreà de forma autodidacta gràcies a les noves eines 2.0. I, és clar, dibuixant, dibuixant i dibuixant.

PORTAFOLI:  pamipipa.com/tanit