Mar

He centrat la meva formació en una doble vessant artística i pedagògica. Per la banda artística he assistit a cursos de dansa, dibuix, pintura, expressió plàstica, cant, expressió corporal, interpretació, manipulació i construcció de titelles.

Pel que fa a la formació pedagògica, vaig cursar Magisteri a la Universitat de Barcelona, Direcció d’Activitats de Lleure i altres cursos complementaris de psicomotricitat, cançons populars i jocs tradicionals entre d’altres. Professionalment, abans de dedicar-me definitivament al teatre, ha tingut relació amb la mainada com a educadora durant deu anys.

La rosa de la Tanit

I com que sembla que no té gaires ganes de continuar escrivint sobre ella mateixa, ho faré jo (Pere), que per alguna cosa m’han encarregat desplegar el rollo d’aquest blog.

Afegiré, doncs, que la Mar és artista de mena i creadora incansable. Tot sovint, acabada de llevar, em diu “ja tinc un altre espectacle”. És com si algun àngel li dictés el guió mentre dorm. Quan això passa, la primera cosa que fa és agafar la seva llibreta i escriure sense parar fins que ho ha abocat tot. Allí queda preparat i esperant el torn per a materialitzar-se… o no.

Gaudeix d’un do especial per comunicar amb els més petits. El seu lero-lero cantat amb la dolçor que sempre regala, acarona suaument el públic i, màgicament, es fa silenci absolut a la sala. Ja pot començar l’espectacle.

Gràcies Mar