Arsène

Artista total. Li agrada dibuixar, ballar, escoltar música. És l’il·lustrador oficial de Titelles Pamipipa i també una de les nostres fonts d’inspiració.

Va arribar de matinada un dia de març d’un any cap-i-cua i va ser de sobte, perquè encara que hi hagi nou mesos de gestació i que la mare i el pare posem tota la bona voluntat per a preparar-nos per a l’esdeveniment, quan arriba el dia del part el rellotge deixa d’existir i tot passa al marge del temps, tot ve de sobte. Si més no amb el primer, els següents no ho sabem. I a partir d’aquest del naixement la nostra vida (la de la mare i la del pare) va fer un gir.

Els infants, si se’ls deixa ser, expressen inequívocament els seu do natural (o seus dons). En el cas de l’Arsène no va haver cap dubte que el dibuix estaria molt present a la seva vida. Practicar «escola a casa» (o homeschooling) li ha permès desenvolupar lliurement els seus interessos personals. Una riquíssima i difícil experiència de vida per a tota la família, perquè cal tenir en present que el homeschooling no el practiquen únicament els fill sinó tota la família.

Passen els anys i arriba un moment que se li desperta interès per activitats proposades des de fora de casa. Així és que assisteix a classes de dansa clàssica i danses urbanes, anglès i francès, teles acrobàtiques, i dibuix.

A dia d’avui continua fent camí amb un pla de formació creat i personalitzat per ell mateix. Un pla que no té límits i que no descarta cap opció perquè no pateix imposicions escolars obligatòries ni res de tot això. El moment que escric aquestes lletres (juny de 2018) assisteix a tallers de danses urbanes i té previst un curs d’estiu de Photoshop, tot i que ja s’hi manega molt bé. També continua a casa estudiant anglès i coreà de forma autodidacta gràcies a les noves eines 2.0. I, és clar, dibuixant, dibuixant i dibuixant.

PORTAFOLI:  pamipipa.com/arsene