Presentació del disc Nanit a l’auditori Sant Josep de Moià

Volem compartir la nostra manera d’entendre les cançons de bressol

Si ens permeteu una definició que pot sonar tautològica o redundant us direm que les cançons de bressol són cançons per a bressolar l’infant que no pot adormir-se. El moviment, el contacte físic i la veu de la mare l’ajuden a relaxar-se. La nostra experiència personal com a mare (i pare) ens ha ensenyat que per a calmar algú altre primer t’has de calmar tu mateixa. Creiem que aquesta és també la funció de les cançons de bressol: canalitzar l’angoixa i l’estrès de l’adult per a dur-lo a un estat de calma.

El so afecta els nostres xacres, la pell i les terminacions nervioses lligades als meridians. És per això que el so pot ser sanador i justament aquest és el punt on hem posat l’atenció durant la creació de Nanit. Sabem que la veu projectada amb intenció és molt potent. En el disc Nanit hem cercat expressament la veu que sorgeix d’un “deixar anar” lliure, d’una expressió que defuig l’exhibicionisme tècnic i l’hem acompanyat de sons de natura, d’objectes quotidians i d’instruments de sonoritats relaxants.

En quan a les lletres, Nanit és un recull d’onze cançons tradicionals, una tria acurada que transmet vibració positiva a través de les paraules. Algunes han estat adaptades per a garantir aquest energia amorosa. L’oïda és un camí cap el cor i volem que aquestes cançons harmonitzin el descans amb missatges bonics.

Així doncs, us proposem un tast del nou disc Nanit. Una experiència d’escolta activa per a gaudir de l’efecte que causa en nosaltres els sons i la veu. Un massatge sonor per a acaronar l’ànima.

Desitgem que en gaudiu i visqueu aquest instant com una oportunitat per a conduir la vostra consciència al present, per a connectar-vos amb la vostra essència i per a relaxar-vos i harmonitzar-vos.