Presentació d’El lleó no em fa por, un nou espectacle per a infants de 0 a 3 anys

El lleó no em fa por
Il·lustració: Arsène Gascó

Ahir vam presentar el nou espectacle per a infants de 0 a 3 anys que estrenarem a Sala Fènix el proper més de novembre: El lleó no em fa por. Aquest enllaç us durà al text que vam compartir a la roda de premsa que va tenir lloc el dia 29 d’agost a la mateix Sala Fènix.

El lleó no em fa por es compon de tres històries curtes: Juguem a cuit a amagar, Fem un petó a la lluna i El lleó no em fa por. Desenvolupem el fil argumental a partir dels jocs i les cançons i, tanmateix, també ens hem inspirat en dues conegudes narracions curtes: La lluna està trista (Guido Van Genechten) i El lleó i el ratolí (Isop). La temàtica té relació amb el món animal, la natura i la realitat concreta dels infants. Tot just estan descobrint el món i són els temes que més capten la seva atenció …