Potser hàgim arribat a un punt d’inflexió

Potser hàgim arribat a un punt d'inflexió?

Bitjoc de Titelles Pamipipa (1999)

Bitjoc de Titelles Pamipipa (1999)Sense necessitat d’haver d’esmolar gaire una visió crítica, és fàcil d’entendre que les circumstàncies que vivim ens adrecen clarament cap a un punt i a part. S’apropen canvis a tots els nivells i en tots els àmbits. És moment de reflexionar profundament, íntimament. Moment de sana retrospectiva per a valorar l’experiència vital i deixar que flueixin noves idees. Guaitant tímidament el camí fressat els darrers 21 anys, ens alegra descobrir que l’humil projecte familiar de Pamipipa no ens ha deixat sinó un generós grapat de experiències boniques.

Aquests dies estiuencs hem estat fent neteja de calaixos oblidats i hi hem descobert fotos. Aquestes són de Bitjoc, el nostre primer espectacle estrenat l’any 1999. Ens hi veiem joves i amb moltes ganes de fer camí. Ara potser la nostra aparença no sigui tan de joves, però dins nostre continua encesa aquella guspira de llum que ens acompanya durant tota la vida.

Si us plau, fem el que fem, anem on sigui que anem, no oblidem de vetllar per un món digne per a nosaltres i sobretot per als nostres infants. No tinguem por i continuem endavant decidint cadascú, cadascuna, per si mateix, per si mateixa. Permetre que altres decideixin sobre les nostres vides és renunciar a la vida mateixa.

Bitjoc de Titelles Pamipipa (1999)
Bitjoc de Titelles Pamipipa (1999)