Petit Poni torna a la plaça

Ho volíeu, ens ho vau demanar i ha pogut ser: Petit Poni a ha tornat a sortir al carrer! Què és Petit poni? Doncs un matí de joc lliure per a infants de 0 a 4 anys més una, diguem-ne “performance”, de jocs cantats. Aquest muntatge el vam crear expressament per a col·laborar amb L’autèntica teatro per la celebració de les Festes de la Mercè. És la tercera vegada que l’oferim: primer va ser la pre-pre-estrena (i prova) durant la festa major de Les Cases Noves de Can Pardo (Alt Penedès) i les altres dues a la Plaça del Nord de Gràcia (Barcelona).

Us volem agrair a les famílies que hi heu participat el bon clima que heu creat, han estat uns matins molt distesos, tranquils i d’agradable companyia. Tanmateix destaquem que la darrera edició d’ahir ha estat possible gràcies a @lautenticateatro @redteatrosalternativos 🙏

També, si us agraden els jocs cantats, us convidem a visitar el nostre segon canal de YouTube Trotinet tele on trobareu una llarga llista de moixaines, jocs de falda i jocs gesticulats.