Poesia-ia-ó, un nou espectacle de poesia per a petita infància

El passat dissabte vam presentar a l’escola de música de Palau-Solità i Plegamans un nou espectacle per a petits infants. El títol expressa clarament quin ha estat aquesta vegada el motiu d’inspiració: Poesia-ia-ó. Oi que està clar? Prèviament ja havíem fet alguns assajos oberts a l’escola bressol El Petit Camacurt de Castellcir (gràcies Carme per les facilitats) i per al grup de criança de Sant Joan de Mediona (Gracies Núria per la teva entusiasta col·laboració).

Fa temps que als nostres espectacles incorporem versos, rodolins, petites rimes i dites que siguin entenedores per als més petits. Juguem amb les paraules, les llepem i assaborim tractant de trobar-hi quelcom més que el seu sentit immediat. Ens agrada la musicalitat que sona en pronunciar-les.

Ara, amb Poesia-ia-ó, anem un pas més enllà: un espectacle íntegrament de poesia per als més petits. És agosarat? No us ho podem dir. El que sí podem afirmar és que per ara les vegades que l’hem presentat ha tingut mot bona acollida. Vaja, que ha agradat.

I mantenint-nos en la nostra línia de teatre de musicosetes, a Poesia-ia-ó també hi hem incorporat cançons, tonades instrumentals i diversos sons i sonalls per a amanir la veu, així com un senzill i bonic suport visual de titelles i objectes.

En la seva forma pràctica direm que es tracta d’una producció de petit format per a un aforament recomanat de fins a 25 persones com per exemple biblioteques i escoles bressol petites. També hem tingut en compte de simplificar el muntatge per a poder-lo oferir a un preu molt assequible.

Apa, doncs, ara a refinar-lo. Ens ajudeu?