Altres llocs on actuem o podem actuar

Altres llocs on actuem amb espectacle de titelles i cançons

La nostra activitat en dies de cada dia es centra principalment en escoles bressol i d’educació infantil. Els centres d’educació lliure i col·lectius que opten per la no escolarització, com que acostumen a ser grups reduïts prefereixen assistir a les funcions familiars programades al teatre. D’aquesta manera poden beneficiar-se dels descomptes per a grups.

Els caps de setmana oferim sessions obertes al públic familiar. Normalment estem un o dos caps de setmana a la sala l’Autèntica de Barcelona. També ens demanem ocasionalment en centres cívics, principalment de Barcelona i voltants, i altres sales d’actes que ofereixen programació estable o puntual.

Una altra tipus d’actes on anem, si s’escau, és a fires i festivals d’espectacles infantils o alguna festa major (només quan tenen en compte que els més petits també mereixen un espectacle).

Si voleu que vinguem a la vostra població us animem a proposar-nos. Parleu amb qui correspongui de l’escola el teatre o l’ajuntament. Normalment de les programacions municipals se n’ocupen les tècniques de cultura o joventut. Si al vostre municipi hi ha una sala d’actes on facin programació teatral, parleu-hi. També us podeu adreçar a les comissions de festes i associacions de veïns. Implique-vos-hi i decidiu quin model cultural voleu. És una de les tasques socials que convé no delegar i que hem de recuperar. (De fet les hem de recuperar totes)