Imatges de Nunut al TOT Festival 2014

Accediu a l’article original de betevé

A partir del minut 0:27 apareixem Nunut, l’espectacle que hi vam presentar a l’edició del 2014.

El TOT es consolida al Poble Espanyol

El Festival de teatre d’objectes i de titelles de Barcelona torna aquest cap de setmana al Poble Espanyol en la seva 5a edició acollint un total de 16 espectacles. Enguany el TOT Festival dóna especial importància a les actuacions a l’aire lliure.

El festival de titelles presenta 16 espectacles portats a càrrec de 19 companyies i proposa com a novetat d’aquest any el TOTal Experience i el TOT Carrer. El primer consta de quatre espectacles de 15 minuts representats en diferents escenaris, de manera que el públic pot circular i veure un espectacle rere l’altre. En canvi, el TOT Carrer es caracteritza pel fet d’incloure un total de 10 propostes de grups emergents que es fan en diferents punts dels carrers del Poble Espanyol.

Entre aquestes propostes hi ha ‘A tocar’, un espectacle amb personatges de circ que expliquen tot el que es pot fer amb el cos o, també, ‘Propers’, la història d’una tortuga que necessita l’ajuda del seu amic Gat per arribar a temps a una cita.
Enguany, a més, la secció Off inclou l’espectacle ‘El niu’, de Dudu & Cia, dirigit per Leandre Riera, reconegut pallasso que recentment ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona de Circ.

El TOT Festival també se centra enguany en la importància de la transmissió de valors. La companyia Teatre Nu estrena l’obra de titelles ‘Torna Robin Hood’, que ensenya valors com la generositat, la justícia o la solidaritat als més petits. Un altre exemple és l’obra ‘Nunut‘ de la Companyia Pamipipa, que mostra la importància dels detalls i de tot el que ofereix l’univers.

El festival de titelles espera acollir 3.000 persones i s’allargarà fins aquest diumenge a la tarda.

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies