Estel Petit, nou espectacle de titelles per a primera infància

Continuem avançant amb el nou espectacle previst d’estrenar a finals de 2019 a Sala Fènix. Hi portem uns mesos dedicats i està començant a agafar forma. La Mar ja fa setmanes que va enllestir el guió farcit de boniques idees i ara, endreçat a la carpeta groga, espera les mil modificacions que inevitablement sorgiran amb els assajos.

Aquest estiu el dia a dia de l’Obrador Pamipipa és un fes i desfés constant. Traüt i festa creativa, amanida amb la música de les activitats estiuenques del poble que ens acompanyen de fons. A un banda de la taula gran s’hi posa la Mar. Com sempre, aquesta part és un quadre de virolat desori amb infinitat textures. Papers i paperets, confeti, pegues de diverses olors, pintures i pinzells, boles de pòrex, de fibra, de paper, tot ben a mà a punt de fer servir. A l’altra banda de la taula hi sóc jo (Pere) amb els meus Flôstis Escènics dissenyant i programant els automatismes que facilitaran l’execució dels efectes de llum. Aquesta part no té tan color però la gaudeixo moltíssim.

Ens atrevim amb tot i ens ho fem nosaltres mateix@s. Aquesta és potser la característica que millor defineix l’ofici de titellaire.