Sense paraules

Sense paraules és possible explicar moltes coses. Podem parlar dels ocells, les marietes, les granotes, la mar i els seus animals marins. Sense paraules és un espectacle per a gaudir del silenci, els sons dels animals i la música. Melodies interpretades en directe acompanyaran l’acció dels titelles. Gaudiu d’aquesta singular proposta que connecta amb la mainada menuda de 0 a 4 anys, mitjançant la comunicació no verbal.

Quins sons escoltarem

Tonades interpretades amb diversos instruments: flautes travessera i de bec, aeròfon elèctric EWI, acordió diatònic, melòdica, nunut, güiro i timbal oceànic.

Reclams i sonalls enriquint l’acció dels titelles: Rossinyol d’aigua, rossinyols mostrejats, ànec, cucut, esquella, timbre, so vaixell, metrònom.

Quins titelles i objectes veurem

Quatre ocells: un rossinyol, un cucut, una oreneta i un ànec. Alguns insectes: una abella, l’eruga que farà un capoll, papallones i una marieta. Inflarem un globus que es convertirà en una granota i després vindrà el cargol i una nena que busca floretes. Finalment apareixerà un vaixell fet amb un esclop i un llapis i, a ritme d’una havanera, ens endinsarem al fons marí: estrelles de mar, un pop, una medusa, un peix i bombolles.

Fitxes i altres documents

Cap a munt

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies