Espectacle de titelles i poesia per a nadons i infants de 0-3 anys. Espectacles de titelles per a escoles bressol.

poesia a la masia

A sota d’un botó hi ha un ratolí petit i bufó: Ratolí, amaga’t de pressa que ja arriba el gat, sempre net i pentinat! Poesia a la masia són, titelles, rimes, música i cançons per a gaudir de la veu i les paraules recitades i cantades. Un recital poètic especialment pensat per a petits infants de 0 a 3 anys.

Poesia i cançons per als més petits

Miquel Desclot diu que les cançons i jocs de falda, les dites, les endevinalles i els embarbussaments són la iniciació a la poesia. A Poesia a la masia fem servir aquests recursos juntament amb poesies curtes i adaptades de poetes catalans com ara Joana Raspall, Miquel Desclot, Lola Casas, Bofill-Puig-Serrat, Ricard Bonmartí i Glòria Falcon.

Espectacle de poesia 0-3 anys.

Dues persones en escena: la Mar diu el text i canta les caçons. El Pere també diu text i juga amb els sons de quotidiàfons i instruments musicals com ara l’esquella, ous-maraca, capsa de música, pandereta, brunzidor, flautes travessera, dolça i d’èmbol, violí, güiro, metal·lòfon i altres sonalls i reclams.

Enriquim visualment l’experiència amb titelles de tija, de guant, bocots, joguines i altres objectes.

Poesia a la masia és una proposta de petit forma, minimalista i captivadora adreçada als petits infants de 0 a 3 anys.

 

(Amb dispositius mòbils podria ser que les fotos es veiessin massa de prop. Proveu de desfer zoom ajuntant dos dits a la foto)

Cap a munt

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies