el petit poni

El petit poni

♪♫ El tio Toni le-ré, té un petit poni le-ré, i cada tarda le-ré, va a passejaaaar♫♪

Tot cantant una cançó, el Toni i el poni juguen a cavalcar. La formiga, el petit indi, el Tatanet i els elefants també venen a jugar. Cadascú té una cançó: cantant es juga millor!

Descripció

El petit poni és una proposta escènica de cançons per a jugar a cavalcar, gronxar, gesticular i acaronar. Aquesta obra es val de titelles, objectes i instruments tocats en directe i està pensat especialment per a mainada menuda de 0-3 anys.

Té una durada aproximada de 30-35 minuts a ritme suau i un format visual i sonor expressament minimalista. Tot plegat, durada, ritme i format, ben mesurat per tal que la mainada pugui para atenció a tot el que passi a l’escenari. A petit poni trobareu titelles de guant, de tija, un bocot i objectes i joguines. Sí, joguines perquè anem a jugar, encara que per a jugar només cal cantar, oi? Doncs, cantarem cançons tradicionals d’aquí i d’allà i si no ens agrada la lletra, la canviem i a així la posem al dia de la nostra gent.

El Pere tocarà en directe melodies tradicionals, també d’aquí i d’allà, de cançons de jugar i acompanyarà amb sons i sonalls construïts per nosaltres mateixos. Instruments que sonaran: flautes, harmònica, melòdica i piano de joguina, timbals, pal d’aigua, picarols i maraca. Objectes sonors: didals, cocos i taula de rentar. A més varietat més atenció, més riquesa, més inspiració.

Esperem que aquest espectacle us motivi a jugar i cantar amb les petites personetes del vostre voltant. Tindreu diversió, enfortireu la vostra relació i construireu un món millor.

Cançons de l'espectacle

Cap a munt

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies