Espectacles per a escoles bressol i Educació Infantil

Cargol treu banya

Surt el sol solet... El cargol treu banya puja la muntanya... Les petites formiguetes van arrengleradetes... L’estrella de la fortuna és al cel amb la lluna. (Per a escoles i espais petits hi ha disponible una versió de maleta)

El jardí

Us diré un secret molt fi: la primavera és aquí, ha arribat una llavor i ha florit al meu balcó. Mireu! Les flors floreixen i hi ha animalons per tot arreu. El Jardí, un espectacle de cançons, rimes i titelles per a petits infants.

Poesia a la masia

A sota d’un botó hi ha un ratolí petit i bufó: Ratolí, amaga’t de pressa que ja arriba el gat, sempre net i pentinat! Poesia-ia-ó, titelles, rimes, música i cançons per a gaudir de la veu i les paraules recitades i cantades. Un recital poètic especialment pensat per a petits infants fins a 4 anys.

Sense paraules

Sense paraules podem explicar moltes coses. Podem parlar dels ocells, les marietes, les granotes, la mar i els seus animals marins. Sense paraules és un espectacle per a gaudir del silenci, els sons dels animals i la música. Melodies interpretades en directe acompanyaran l’acció dels titelles.

Cap a munt

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies