El sol i la lluna

Sinopsi

Un espectacle de cançons i titelles

A la una, el sol i la lluna… clinc! Sona una campaneta, una cançó, una trompeta i la melodia de la flauta per acompanyar el vol del petit colom blanc. Oh! Ou! Un ou! Serà de pica-soques, o d’oca? Si a casa seva no està, un cucut serà! Cucut-cucut! El camp és ple de sons i animalons, i de la nostra caixa en sortiran de tots els racons.

Un espectacle de cançons, titelles i musicosetes especialment dirigit als infants de 0-3 anys, per a gaudir de la veu cantada, la veu parlada i dels petits matisos d’un món de sons.

A la una el sol i la lluna


Descripció

Cançons populars i jocs de falda

El sol i la lluna és un espectacle de cançons populars, jocs de falda i rimes, catalanes i franceses. La cultura popular viatja i enriqueix aquells que l’acullen i la fan viva més enllà del temps i les fronteres.És ple de sons i instruments amb què acompanyem algunes de les cançons, posem so al moviment dels titelles i creem paisatges sonors de la natura. Petits instants que ens presenten la vida al nostre planeta, com ara la pluja, els cargols, les granotes, el vent, la mar o les bombolles d’un peix. Són coses molt importats per als més petits que tot just descobreixen el mon i encara es deixen captiva per ell. Enriqueixen visualment aquesta experiència sonora el teatre d’objectes, els titelles, els gestos, les bombolles, i altres elements, fent-la especialment atractiva i entenedora per als més petits.

Instruments i objectes sonors

A l’espectacle fem servir gran varietat d’instruments, reclams i altres elements per fer sons. Per exemple, sonen flautes (dolça, travessera i d’èmbol), concertina i melòdica, campanes de vent fetes amb petxines, xinxines, reclams d’ocells, campanetes, kalimba i pal d’aigua.

Titelles i altres objectes visuals

Gran varietat de titelles i objectes apareixen continuament enriquint visualment l’espectacle. Entre d’altres hi veureu un vaixell, un colom, un cucut al seu ou, un gall, dues ovelles, el pastoret, un peix, i un cargol.

Si voleu saber més detalls dels instruments i titelles, les lletres de les cançons i una llista de les dites i rodolins, demaneu-nos el dossier de l’espectacle.

Vídeos

Tres moments de l’espectacle en tres vídeos

Dossiers

endoll_pp

NECESSITATS TÈCNIQUES PER A ESCOLES BRESSOL
Un espai desembarassat de 3×3 metres per a l’escenografia i un endoll. Nosaltres duem tot l’equip tècnic necessari. Triguem 1:30h a muntar-ho tot.

TEATRES I ALTRES SALES D’ACTES
Descarrega’t la fitxa tècnica de l’espectacle
Descarrega’t el plànol de llums

ALTRES DOCUMENTS
Descarrega’t el dossier descriptiu