El lleó no em fa por

Sinopsi

Titelles i cançons per a infants de 0-3 anys.

Lleó, zebra, mico, tortuga, ovella, ratolí… veniu amb mi? Jugarem a cuit i amagar  amb el llop, li farem un petó a la lluna i pessigolles al lleó perquè no faci por. Són històries d’animals que s’expliquen amb titelles, instruments ètnics i cançons populars i tradicionals.

El lleó no em fa por és un espectacle de musicosetes senzill i alegre que ens parla de sentiments i valors, especialment pensat per a infants de fins a 3 anys.Dibuix del lleó no em fa por (Tanit Gascó)

Descripció

Un petó a la lluna

Teatre de musicosetes

El lleó no em fa por és una obra de teatre de musicosetes què barreja titelles i cançons. Com que la nostra manera de fer espectacles no acaba d’encaixar exclusivament amb una sola de les etiquetes convencionals (teatre musical, concert, titelles, animació), n’hem inventat una de nova: musicosetes.

Adreçat a petits infants

És un espectacle per a petits infants de 0 a 3 anys perquè hem tingut en compte les seves característiques evolutives i necessitats específiques. A la pràctica això és tradueix en aspectes com ara:

La durada: 30 minuts.

Les condicions de representació: tenim cura de l’ambient perquè els infants no s’espantin ni s’estressin i es trobin còmodes. Un espai petit, familiar, acollidor i amb poca gent és millor que un de gran, amb dispersió visual i sonora i molta gent.

La manera de comunicar-nos-hi: mantenim una actitud d’escolta a les seves reaccions i una comunicació sincera, respectuosa i autèntica, sense infantilitzar el llenguatge però sí emfatitzant la gesticulació, alentint el tempo i contactant amb la mirada.

Arguments

L’obra es compon de tres històries curtes: Juguem a cuit a amagar, Fem un petó a la lluna i El lleó no em fa por. Desenvolupem el fil argumental a partir dels jocs i les cançons i, tanmateix, també ens hem inspirat en dues conegudes narracions curtes: La lluna està trista (Guido Van Genechten) i El lleó i el ratolí (Isop). La temàtica té relació amb el món animal, la natura i la realitat concreta dels infants. Tot just estan descobrint el món i són els temes que més capten la seva atenció.

Fotos i vídeo


Dossiers

DOSSIER I ALTRES DOCUMENTS

NECESSITATS TÈCNIQUES PER A ESCOLES BRESSOL i D’INFANTIL (P3)
Un espai desembarassat de 4×4 metres i un endoll. Nosaltres duem tot l’equip tècnic necessari. Triguem 1:30h a muntar-ho tot.

NECESSITATS TÈCNIQUES PER A SALES D’ACTES