el gegant del pi

El gegant del pi

Benvinguts a ca l’Oreneta, una masia amb uns habitants molt especials: en Bingo, el petit gall, la Gallina Ponicana i els seus tres pollets xics, tics, mics, cama-curts i ballarics, el Gegant del Pi i el seu germà en Joan Petit que balla amb el dit. I, és clar, l’Oreneta que cada any torna al seu niu del safareig.

Un espectacle de titelles gegants per als més petis i de cançons populars i tradicionals amb música en viu. Un espectacle senzill i alegre inspirat en les nostres arrels, la vida al camp i les cercaviles de festa major.

(Amb dispositius mòbils podria ser que les fotos es veiessin massa de prop. Proveu de desfer zoom ajuntant dos dits a la foto)

Una festa major per a petits infants

Us convidem a visitar ca l’Oreneta, una masia plena de personatges de cançons que parlen de la vida lligada a la natura i de les cercaviles de festa major. Tot desfilant els animals, lliguem un fil d’esdeveniments que acompanyem amb música, rimes i cançons populars i tradicionals.

El Gegant del Pi és un espectacle de titelles i cançons especialment recomanat per a petits infants, per això mantenim una actitud d’escolta a les seves reaccions i ens hi comuniquem de forma sincera i respectuosa.

L’obra, d’una durada de 40 minuts, és festiva sense estridències, senzilla i alegre on titelles de grans dimensions interactuen amb els infants i els conviden a participar-hi. Per això el més adient és representar-lo al carrer o un espai interior sense butaques fixes.

Cançons i música

Música, la justa, sense atabalar i amb un volum moderat. Hi podreu sentir tonades de balls tradicionals: Ball de cercavil.la, Els set bots, La cirereta, La xampanya, el Gegant del Pi i en Joan Petit.

Donem molta importància a la diversitat de sonoritats i juguem amb els sons. Hi podreu sentir: un balafó (xil•lòfon africà), un timbal de Calanda, plat splash, flautes de bec soprano, sopranino i exilent, acordió diatònic, closques de cocos, picarols, ous de joguina, rossinyol d’aigua i xiulet d’oreneta.

Fitxes i descàrreguesa de documents

Cap a munt

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies