el gegant del pi

El gegant del pi

Benvinguts a ca l’Oreneta, una masia amb uns habitants molt especials: en Bingo, el petit gall, la Gallina Ponicana i els seus tres pollets xics, tics, mics, cama-curts i ballarics, el Gegant del Pi i el seu germà en Joan Petit que balla amb el dit. I, és clar, l’Oreneta que cada any torna al seu niu del safareig.

Un espectacle de titelles gegants per als més petis i de cançons populars i tradicionals amb música en viu. Un espectacle senzill, alegre i interactiu inspirat en les nostres arrels, la vida al camp i les cercaviles de festa major.

(Amb dispositius mòbils podria ser que les fotos es veiessin massa de prop. Proveu de desfer zoom ajuntant dos dits a la foto)

Una festa major per a petits infants

Us convidem a visitar ca l’Oreneta, una masia plena de personatges de cançons que parlen de la vida lligada a la natura i de les cercaviles de festa major. Tot desfilant els animals, lliguem un fil d’esdeveniments que acompanyem amb música, rimes i cançons populars i tradicionals.

El Gegant del Pi és un espectacle de titelles i cançons especialment recomanat per a petits infants, per això mantenim una actitud d’escolta a les seves reaccions i ens hi comuniquem de forma sincera i respectuosa.

L’obra, d’una durada de 40 minuts, és festiva sense estridències, senzilla i alegre on titelles de grans dimensions interactuen amb els infants i els conviden a participar-hi. Per això el més adient és representar-lo al carrer o un espai interior sense butaques fixes.

Cançons i música

Música, la justa, sense atabalar i amb un volum moderat. Hi podreu sentir tonades de balls tradicionals: Ball de cercavil.la, Els set bots, La cirereta, La xampanya, el Gegant del Pi i en Joan Petit.

Donem molta importància a la diversitat de sonoritats i juguem amb els sons. Hi podreu sentir: un balafó (xil•lòfon africà), un timbal de Calanda, plat splash, flautes de bec soprano, sopranino i exilent, acordió diatònic, closques de cocos, picarols, ous de joguina, rossinyol d’aigua i xiulet d’oreneta.

Fitxes i descàrreguesa de documents

EndollEl gegant del pi és un espectacle que requereix força espai, per això cal que comproveu atentament les dimensions indicades més avall. Heu de tenir en compte que els estris que fem servir són voluminosos i bastant pesats, per la qual cosa els accessos han de ser “fàcils” i a peu pla. Si no veieu clara la descàrrega ni l’accés, sapigueu que disposem d’alternatives més petites.

No cal que us amoïneu per l’equip de so i llums ja que a l’escoles sempre el duem nosaltres.

Si voleu l’actuació al patí o jardí consulteu la pestanya EXTERIORS.

Aforament màxim: 150 (inclou infants i acompanyants)
Àrea escènica: 5m d’ample x 5m de fons.
Alçada lliure necessària: 2,70m
Endoll: un shucko 230V/16A.
Durada: 35 minuts.
Muntatge/Desmuntatge: 2:00h / 1:30min

Demaneu-nos la fitxa tècnica i plànol de llums.

ESPAIS EXTERIORS AMB TERRA IRREGULAR O NO PAVIMENT
Endoll

Escenografia Gegant del Pi
És necessària una tarima de 6m d’ample x 5m de fons x 20cm d’alçada.
Foto furgo plena
La furgo ha d’arribar fins a l’escenari perquè duem molt embalum. Si no hi pot arribar ens caldrà personal de suport

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies