Cargol treu banya

Sol solet, el cargol treu banya, les petites formiguetes, la lluna… Les cançons dels més petits han inspirat aquest espectacle de titelles per a nens i nenes de 0 a 4 anys. Cargol treu banya és una metàfora de la vida, una producció plena d’al·legories de la natura, de personatges, colors i cançons.

Espectacle disponible en dues versions

Totes dues tenen el mateix contingut i durada. La diferència entre una i altra versió rau en què una té la música en viu i l’altra té les bases enregistrades.

 👇 Clica les versions per a més detalls 👇

Cargol treu banyaAmb dos actors a escena, la Mar fa de titellaire/cantant i el Pere de músic. Recomanat per a sales d’actes i escoles que disposen d’una sala gran.

Espai escènic necessari: 4m d’ample x 3m de fons.

Cargol treu banyaAmb una actriu a escena (bases musicals i sonalls enregistrats). Ideal per a espais de petites dimensions o per a exteriors com ara el patí o jardí de l’escola.

Espai escènic necessari: 2,5m d’ample x 2m de fons.

Descripció

Cargol treu banya a l'Autèntica Teatre

L’argument, que es desenvolupa a partir de cançons tradicionals i populars catalanes ben conegudes pels infants de 0 a 3 anys del nostre país, es divideix en tres parts.

Cargol treu banya

Cargol treu banya

Comença el dia amb un Sol rialler. Tot seguit el cargol planta una llavor a dalt de la muntanya i creix una flor molt bonica. Però el progrés no s’atura davant una flor i un cotxe, que va massa de pressa per adonar-se de les coses realment importants, no veu que la flor es desfulla amb el seu pas rabent. La flor es mor. Cap problema, la natura és sàvia i no es deixa vèncer: les formigues, que tot ho aprofiten, s’han endut els pètals que havien caigut a terra. Ara, el cargol torna a plantar una altra llavor.

Els colors

Cargol treu banya

La segona història comença amb un paraigües dels colors: l’Arc de Sant Martí. Llavors, heus aquí que una erugueta blanca veu els colors i pensa: “si en seria de divertit que jo pugues canviar de color!” El desig es fa realitat i es torna vermella, després groga. És tan divertit ser diferent! Ara que n’ha tastat tants colors, ha crescut prou com per a convertir-se en una esplèndida papallona.

Un elefant amb bicicleta

Cargol treu banya

Amb la tercera història arriba la nit amb les estrelles, la lluna i els somnis: un elefant passeja pel cel amb bicicleta. Ooooh, mireu! ♫ té una cua al darrera i una trompa al davant

Vídeos

Un tast de tres minuts (enregistrat al Centre Cívic Can Puiggener de Sabadell el desembre de 2017)

Vídeo de la primera part de l’espectacle.

Fitxes i altres documents

Cap a munt

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies