El sol i la lluna

Sinopsi

Un espectacle de cançons i titelles

A la una, el sol i la lluna… plinc! Sona una campaneta, una cançó i la melodia de la flauta acompanya el vol del petit colom blanc. Oh! Ou! Un ou! Serà de pica-soques, o d’oca? Si a casa seva no està, un cucut serà! Cucut-cucut! El camp és ple de sons i animalons, i de la nostra caixa en sortiran de tots els racons.

Un espectacle de cançons, titelles i musicosetes especialment dirigit als infants de 0-3 anys, per a gaudir de la veu cantada, la veu parlada i dels petits matisos d’un món de sons.

Descripció

Cançons populars i jocs de falda

El sol i la lluna és un espectacle de cançons populars, jocs de falda i rimes, catalanes i franceses. La cultura popular viatja i enriqueix aquells que l’acullen i la fan viva més enllà del temps i les fronteres. És ple de sons i instruments amb què acompanyem algunes de les cançons, posem so al moviment dels titelles i creem paisatges sonors de la natura. Petits instants que ens presenten la vida al nostre planeta, com ara la pluja, els cargols, les granotes, els ocells, les marietes… Són coses molt importats per als més petits que tot just descobreixen el món i encara es deixen captiva per ell. Enriqueixen visualment aquesta experiència sonora el teatre d’objectes, els titelles, els gestos i altres elements, fent-la especialment atractiva i entenedora per als més petits.

Instruments i objectes sonors

A l’espectacle fem servir gran varietat d’instruments, reclams i altres elements per fer sons. Per exemple, sonen flautes dolça, travessera i d’èmbol, acordió diatònic, campanes i campanetes, xinxines, reclams d’ocells, sonalls, percussions i un violí.

Titelles i altres objectes visuals

Gran varietat de titelles i objectes apareixen contínuament enriquint visualment l’espectacle. Entre d’altres hi veureu un colom, un cucut al seu ou, un gall, una ovella, el pastoret, un cargol, una granota, una eruga, una papallona, una marieta, el sol i la lluna.

Si voleu saber més detalls dels instruments i titelles, les lletres de les cançons i una llista de les dites i rodolins, demaneu-nos el dossier de l’espectacle.

Vídeos

Tres moments de l’espectacle

Dossiers


endoll_pp
NECESSITATS TÈCNIQUES PER A ESCOLES BRESSOL
Un espai desembarassat de 3×3 metres per a l’escenografia i un endoll. Nosaltres duem tot l’equip tècnic necessari. Triguem 1:30h a muntar-ho tot.

TEATRES I ALTRES SALES D’ACTES
Descarrega’t la fitxa tècnica de l’espectacle
Descarrega’t el plànol de llums

ALTRES DOCUMENTS
Descarrega’t el dossier descriptiu