Espectacles

El petit poni

♪♫ El tio Toni le-ré, té un petit poni le-ré, i cada tarda le-ré, va a passejaaaar♫♪
Tot cantant una cançó, el Toni i el poni juguen a cavalcar. La formiga, el petit indi, el Tatanet i els elefants també venen a jugar. Cadascú té una cançó: cantant es juga millor!

Tiroliro

El Tiroliro, la Tina, la Montserrat, el bufó i la masovera posen música al nostre fer diari. Ens agradaria que cantar també fos un fet quotidià i per això us proposem quinze cançons tradicionals i populars, algunes de les quals versionades per nosaltres mateixos.

Un tren petitó

T’agrada jugar? A la nostra casa de nines, hi viu en Patufet i la Margarideta. També tenim una cuineta, un cotxe de bombers i un tren petitó que camina sense por. Un dia el tren petit que fa tit-tit es va cansar, va deixar la via i a la mar se’n va anar... a somniar.

Estel petit

Estel petit

El cel s’ha pintat de nit i el Sol s’ha ficat al llit, però el bosc encara és viu i amb ganes de fer xiu-xiu. Cançons, sons, titelles i jocs amb llum per a descobrir el bosc de nit.

El lleó no em fa por

El lleó no em fa por

Ovella, granota, ratolí… veniu amb mi? Jugarem a cuit i amagar amb el llop, ens enfilarem a la closca de la tortuga i farem pessigolles al lleó perquè no faci por. El lleó no em fa por és un espectacle de titelles amb música en viu, senzill i alegre, especialment pensat per a mainada menuda (de 0 a 3 anys).

Puff el drac màgic

El drac màgic

A la mar, a la muntanya, al llac i també al camp, per tots el racons podem trobar animalons: us explicarem les seves històries amb titelles i cançons. El drac màgic és un espectacle de titelles amb música en directe basat en cançons tradicionals i populars. Una proposta tendre i alegre especialment pensada per a mainada menuda (de 0 a 3 anys).

El gegant del pi

El gegant del pi

Benvinguts a ca l’Oreneta, una masia amb uns habitants molt especials: en Bingo, el petit gall, la Gallina Ponicana i els seus tres pollets xics, tics, mics, cama-curts i ballarics, el Gegant del Pi i el seu germà en Joan Petit que balla amb el dit. I, és clar, l’Oreneta que cada any torna al seu niu del safareig.

El sol i la lluna

A la una, el sol i la lluna... clinc! Sona una campaneta, una cançó, una trompeta i la melodia de la flauta per acompanyar el vol del petit colom blanc. Oh! Ou! Un ou! Serà de pica-soques, o d’oca? Si a casa seva no està, un cucut serà! Cucut-cucut! El camp és ple de sons i animalons, i de la nostra caixa en sortiran de tots els racons.

Vibubel·la Vivaldi

Petit Vivaldi

Quin secret amaga la primavera? I la tardor? Zum-zum... kikiriquiii... piu-piu... cuac-cuac...beee! Els animals en són els protagonistes i amb cançons populars i música de Vivaldi us ho explicarem millor.

Cargol treu banya

Surt el sol solet... El cargol treu banya puja la muntanya... Les petites formiguetes van arrengleradetes... L’estrella de la fortuna és al cel amb la lluna.

Cap a munt

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies