Espectacles de final de curs per a escola bressol

Recomanacions de final de curs per a l’escola bressol

final de curs escola bressolEnfilem el darrer trimestre del curs escolar i és moment de pensar en la festa final. Ens alegra fer-vos un parell de propostes.

Si us ve de gust celebrar el final de curs amb un aire de “festa major”, us recomanen El gegant del pi, un espectacle amb titelles gegants, música i cançons populars. En escena la Mar (actriu i cantant) i el Pere (músic). Molt adient si teniu prevista una festa amb la participació de les famílies.

Si preferiu un acte més tranquil i intimista, Miranius serà una bona opció. En escena hi haurà la Mar (titellaire i cantant). Molt adient si sou d’una escola petita o si voleu fer l’espectacle en horari lectiu, abans del berenar amb les famílies.

No us heu de preocupar de res, duem tot el material tècnic necessari. Tots dos espectacles es poden representar en espais interiors o al pati. Escriviu-nos o truqueu-nos i parlarem dels detalls. Per a fer-vos un pressupost a mida necessitem saber quants infants hi ha a l’escola, si la festa serà amb les famílies i de quina població sou.