Escampant una mica la boira

Extensions de terra amb empremta humana
Extensions de terra amb empremta humana es mostra tal com és, sense emmascarar la realitat

Estan passant coses molt rares. Sí rares. I com que no ens agraden evitarem al màxim entrar en el joc d’aquestes “coses”. Em pregunto per què al teatre s’imposen distanciaments i mascarades per tutti i no és així en altres àmbits? Què té el teatre -i la cultura en general- que molesta tant? I quan dic cultura no incloc la industria de l’oci i l’entreteniment. Per què els mandataris de pa sucat el temen tant? Permeteu-nos un exercici d’autodeterminació que en un món “normal” hauria d’estar de més: som dones i homes vius i reclamem que que se’ns tracti com a tals i no ens vulguin fer combregar amb rodes de molí gegantí. Reclamen respecte i veritat.

I com que les coses no estan clares ens prenem un temps de guaret. El necessitem. Farem algunes actuacions (les que no ens suspenguin), perquè volem continuar en contacte amb vosaltres i perquè també tenim despeses. Encara que no haguem signat cap préstec ni hipoteca (mai no ens ha agradat haver-nos de relacionar amb els bancs) som una família tan normal com la vostra, amb les mateixes necessitats.

I doncs, què farem durant el guaret? Viure a la natura i gaudir de tot el que ens regala. Meditar. Observar. Esperar. Ens mantindrem en contacte amb vosaltres a través d’escrits en aquesta web. Evitarem tot el que puguem les xarxes socials. Ens molesta severament la càustica censura que practiquen a qualsevol paraula que els molesti. A Facebook i Twitter no hi posarem res de res. A Instagram només hi anunciarem actuacions. Amb YouTube continuem fins que sapiguem d’una alternativa lliure dels interessos econòmics de Google (per dir una cosa suau).

Seguim endavant perquè estem vius i ens agrada respirar amb llibertat.

Ara, unes estampes del nostre dia a dia.

Cada dia unes quantes mores
És temps de mores. Cada dia surto (Pere) a recolectar-ne un grapadet per a esmorzar
També hi ha raïm
Us puc assegurar que al Alt Penedès és difícil sortir a passejar sense trobar-se una vinya
Collita d'ametllers
Part de la collita que ens abastirà d'ametlles durant un any
Collint ametlles
Ametllers perduts
i oblidats
Les figues encara volen un parell de setmanes més a la figuera
Les figues encara volen penjar un parell de setmanes més a la figuera
Un descans a l'ombra d'una alzina
La Mar descansa a l'ombra d'una alzina en un pla que la Roser de Mas Baltà cuida amb molt d'amor