El drac màgic ha visitat el poble espanyol

 

Hi hem tornat! Un any més hem participat al Festival de Titelles de Barcelona. També l’anomenen TOT Festival, encara que cada vegada menys. Aquesta edició, esdevinguda els dies 18 i 19 de març de 2017, hi hem presentat El Drac Màgic, un espectacle de cançons i titelles molt festiu. A la Mar li agrada dir que són “vídeclips musicals en viu”. Potser sí ☺.

Vam actuar a l’acollidora plaça del Baluard, amb un bonic fons de pins, tot i que, posats a refinar, hauríem preferit un fons neutre per a facilitat la visió dels titelles. Com cada any, es respirava un ambient força festiu. És admirable, famílies, la vostra paciència: mitja hora abans de començar cadascuna de les tres les actuacions que hi vam jugar, ja us teníem asseguts a la plaça… esperant… i nosaltres havent de fer cas als horaris escrits al programa. Una vegada més, gràcies per la paciència ☼.

I ara allò de la “menció especial”: Gràcies Diego Murciano, director artístic del festival, per tenir en compte els més petis. Sempre ens alegra que hi hagi algun espectacle per a primera infància, i si és nostre, encara més. Què hem de dir si no?

Us posem unes fotos que la Carla, una bona amiga, ens ha fet arribar. Gràcies Carla ♥.