Després del TOT 2014

Enguany hem tornat a estar al TOT (Festival de Titelles de Barcelona) gaudint d’un ambient summament festiu i curull d’espectacles. Ens ha agradat molt l’ambient familiar que per TOT arreu omplia places i carrers cercant els titelles. El cert és que aquest festival es presenta com a una bona oportunitat per conèixer un espai tant singular com és el Poble Espanyol de Barcelona.

Hi hem presentat NUNUT, el nostre darrer espectacle de titelles i cançons adreçat especialment als més petits acompanyats de la seva família. Agraïm infinitament al director artístic del festival, Diego Murciano, que hagin tingut en compte la franja d’edats de 0-5 anys programant un espectacle expressament per a ells. Un agraïment que no és només nostre, sinó també d’un munt de pares i mares que en acabar l’espectacle se’ns van acostar per manifestar la seva satisfacció.

Voldria convidar també a totes les persones que ens demanen com és que no se’n fan més d’espectacle per als més petits, que formulessin aquesta mateixa pregunta als organitzadors de festivals i programadors de sales teatres. Per part nostra fem el màxim que podem explicant, sempre que ens és possible, que un espectacle pensat per a infants de 8 anys difícilment l’entendrà un de 2 anys. La dinàmica que s’ha establert i que continua amb força inèrcia per l’embranzida que dóna molts anys de vici, és que un espectacle infantil és sempre per a tots els infants tinguin l’edat que tinguin. Res més fals.
Així, torno a dir i escriure:

moltes Gràcies a totes les persones

que us arrisqueu provant coses noves!!!

 

Cliqueu aquí per veure el que n’expliquen a BTV Noticies