Després del TOT 2014

Bingo al TOT Festival 2014

Enguany hem tornat a estar al TOT (Festival de Titelles de Barcelona) gaudint d’un ambient summament festiu i curull d’espectacles. Ens ha agradat molt l’ambient familiar que per TOT arreu omplia places i carrers cercant els titelles. El cert és que aquest festival es presenta com a una bona oportunitat per conèixer un espai tant singular com és el Poble Espanyol de Barcelona.

Hi hem presentat NUNUT, el nostre darrer espectacle de titelles i cançons adreçat especialment als més petits acompanyats de la seva família. Agraïm infinitament al director artístic del festival, Diego Murciano, que hagin tingut en compte la franja d’edats de 0-5 anys programant un espectacle expressament per a ells. Un agraïment que no és només nostre, sinó també d’un munt de pares i mares que en acabar l’espectacle se’ns van acostar per manifestar la seva satisfacció.

Voldria convidar també a totes les persones que ens demanen com és que no se’n fan més d’espectacle per als més petits, que formulessin aquesta mateixa pregunta als organitzadors de festivals i programadors de sales teatres. Per part nostra fem el màxim que podem explicant, sempre que ens és possible, que un espectacle pensat per a infants de 8 anys difícilment l’entendrà un de 2 anys. La dinàmica que s’ha establert i que continua amb força inèrcia per l’embranzida que dóna molts anys de vici, és que un espectacle infantil és sempre per a tots els infants tinguin l’edat que tinguin. Res més fals.
Així, torno a dir i escriure:

moltes Gràcies a totes les persones

que us arrisqueu provant coses noves!!!

Muntant al TOT Festival 2014Balafó al TOT Festival 2014A punt de veure el Canelo al TOT Festival

Cliqueu aquí per veure el que n’expliquen a BTV Noticies