Creació de Petit poni

Taller on iniciem la construcció i realitzem les primeres proves.

Ja fa més d’un any que les idees de la Mar van assolir la primera materialització de Petit poni, és a dir, el text escrit amb llapis a la seva llibreta. Ella fa servir llapis, paper i goma d’esborrar, a l’antiga perquè no s’entén amb els ordinadors. Amb la redacció embastada, no pas acabada, comença a construir els titelles i l’escenografia i a cercar sonalls. Tot seguit és moment dels primers temptejos al magatzem, un espai ple de lleixes carregades amb tota mena d’objectes. Al voltant de les prestatgeries queda lliure un tros, si bé no gaire generós, suficient per a les primeres tentines. Ens va bé fer-ho aquí perquè hi tenim totes les eines i els materials de construcció.

Cal destacar un detall important: alhora que la Mar rumia quina forma tindrà «l’escena», amb el cap curull d’idees bullint, es regala passejos pels “mercats de segones mans”, una afició que li agrada moltíssim. De fet la Mar és experta trobant coses rares en mercats de trastos tipus rastro, encants, vide-granier o Flea-Market. Sempre que té oportunitat els visita i escodrinya meticulosament les parades; guaita, cerca i troba coses que no aconseguiria en una botiga ordinària.

Havent enllestit la construcció i fet les primeres proves arriba el moment de traslladar-nos a un lloc amb més amplitud: les golfes. Aquí podem muntar l’escenografia i escampar tots els estris de treball còmodament. Tanmateix, aquest espai ens va bé per a realitzar les primeres proves d’il·luminació. Les golfes estan en una antiga casa construïda a la Vall de Mediona l’any 1890. A estones l’anem arranjant amb la idea de traslladar-nos-hi a viure. Mentrestant és un local d’assaig.

🐟 🐟 🐟 Peixos a les conilleres. La Mar no se’n pot estar de posar guarniments per tot arreu 🧡