Espectacles pensats perquè els entenguin els nens i nenes de 0 a 3 anys

Espectacles de titelles per a escoles bressol i educació infantil P3, P4 i P5

Espectacles per a nadons i primera infància.

Volem compartir i comunicar-nos molt especialment amb els infants de 0 a 3 anys i per això els nostres espectacles tenen certes peculiaritats.

Durada
Pels infants d’aquesta edat és molt important el moviment físic, per això, encara que poguessin “aguantar” més estona, sabem per experiència, que en gaudeixen còmodament no més de 30-35 minuts.

Ritme
Especialment els infants de fins a 3 anys necessiten sentir-se cuidats i protegits, per això fem servir sempre un ritme tranquil. Volem garantir la confiança i l’harmonia en tot moment, fins i tot a l’hora de definir la il·luminació i de disposar l’espai on representem l’espectacle.

Espectacles de titelles per a escoles bressol i educació infantil P3, P4 i P5Text i temàtica
Els més petits gaudeixen sobretot de la musicalitat del llenguatge, per això les cançons i els jocs lingüístics són la base dels nostres espectacles. Cançons tradicionals, moixaines i jocs de falda ens inspiren i ens ajuden a donar forma a les històries. Ajustem la temàtica a l’univers dels infants de 0-3 anys. Els grans, que ja fa temps que habitem aquest planeta, no parem atenció a un munt de coses que passen pel nostre davant. Però als infants que acaben d’arribar els captiven detalls aparentment insignificants: les flors, el vol d’una papallona, els cargols, les marietes, les pedres, l’aigua, la pluja, la lluna… Sobretot són aquelles coses que els mantenen connectats amb l’univers.

Estètica
Senzilla, minimalista i delicada. Els infants de 0-3 anys són especialment sensibles als sons i als colors: Alguns els relaxen, d’altres els estressen i d’altres els espanten, per això hem triat expressament una estètica que els sigui atractiva i estimulant, però a l’hora que garanteixi la bellesa i l’harmonia.

També donem molta importància a la netedat del so (tan a nivell tècnic com a nivell artístic), a les qualitats dels sons i al silenci. Per això les cançons són cantades a capel.la o amb un acompanyament musical senzill i delicat.

Espai de representació
Ens fa feliços poder representar els nostres espectacles en espais que garanteixin el respecte pels participants i que facilitin la connexió i la unitat, és a dir: que tinguin en compte la comoditat, la proximitat i el silenci.

Si valoreu important la bellesa i l’harmonia, compartim una estona plegats. Estarem encantats d’acostar-nos i acaronar-vos l’ànima.

Les abraçades espontànies dels infants en acabar la representació són un regal

One thought on “Espectacles pensats perquè els entenguin els nens i nenes de 0 a 3 anys

Comments are closed.