Camins d’estiu

Furgo amb caravana

Hem visitat els amics de SOM Comunitat a La Torre de Pujarnol. Ha estat un bonic cap de setmana, no només per la convivència, sinó també per la quantitat de coses que ens han explicat. Aquesta vegada el tema principal girava al voltant de la Sobirania Alimentària (ho escric expressament amb majúscules) El Joan i l’Elena ens han ofert un interessant monogràfic sobre l’espirulina, una alga amb propietats alimentàries importants i tan mateix el Joan i l’Ariadna ens han presentat L’Art du Soleil, projecte d’una caravana ecològica-pedagògica que aviat voltarà per tot arreu per a compartir experiències i coneixement del nou temps. Amb ells tenim pendent una altra trobada per parlar del projecte i donar lloc a idees de col·laboració. Ja us les explicarem.

Quina paella ens espera! Així de bé es menja amb l’Obrador de SOM Comunitat

Paella

I després, a rentar plats

Rentador de plats

Moltes gràcies!

Cap a la Garrotxa
Hem continuat el camí cap a la Garrotxa on hem fet parada un parell de dies a Santa Pau. Hem visitat el poble i una mica els voltants, ens hem capbussat a la piscina de Can Xell, hem parlat amb els veïns i hem passejat de nit per la vila medieval: súper màgic!

Just a l’hora que havíem anunciat la representació de Miranius a la plaça de l’ajuntament va petar a ploure, així que ens vam haver de traslladar al centre cívic (moltes gràcies Pep Companys per estar tant atent i facilitar-nos la feina)

Casal de Sant Pau

I ara, continuem el nostre camí. Ens veiem a Gràcia!

Passejant