Nunut avança amb molts col·laboradors de Sant Joan de Mediona

La trup que ens ha ajudara amb el video de Nunut
Aquí estem, al Casal de Mediona, amb la colla que ens ha ajudat amb l’enregistrament del vídeo i altres coses (Pere, Philip, Mar, Francesc, Montse, Enric i Manolo)

Continuem observant com NUNUT pren forma dia a dia. Ara mateix es troba en l’etapa de representacions prèvies a l’estrena. És el moment de brunyir detalls per la qual cosa ara ja necessitem de manera imprescindible al públic. Ha estat un plaer esbatanar les portes als nens i nens de 3 a 7 anys de La Fassina. Moltes gràcies per la vostra companyia, les vostres rialles, els vostres comentaris i les vostres exclamacions espontànies durant la representació. Ens ajuden molt. Agraïm també l’ajuda i bona predisposició de la Concepció i l’Enric.

Tanmateix hem volgut aprofitar aquesta representació per enregistrar l’espectacle en vídeo. Ens ajudat en aquesta tasca el Philip, la Montse, el Francesc i el Manolo. Moltes gràcies a tots per la vostra participació. Sapigueu que l’enregistrament de so, del qual me n’ocupava jo (Pere), va fallar. Això vol dir que hem de repetir l’experiència.

Finalment una menció pel Josep, que ens va venir a engegar la calefacció i a la Montse i el Francesc per fer-nos companyia durant tot el dia i ajudar-nos en els preparatius.