Nanit

cançons de bressol amb paisatges sonors

11 cançons de bressol i paisatges sonors que tenen el propòsit d’endinsar-nos a poc a poc cap a un plaent estat de relaxació. Són cançons de bressol tradicionals i d’arreu del món amb paraules que encomanen confiança i seguretat. Els paisatges sonors que les acompanyen ens ubiquen a la natura, perquè la Terra és la nostra llar i els seus sons ens fan sentir bé, ens fan sentir a casa. Aquest àlbum és una proposta tranquil·la i minimalista, un massatge sonor per acaronar l’ànima.

Desitgem que t’agradi

Per a relaxar-se fes sonar la música en moments de silenci i calma amb un volum suau. Preferentment amb altaveus de bona qualitat d’equips estèreo. Separa els altaveus un mínim de 2 metres entre si. Evita els altaveus integrats als mòbils perquè, parlant en general, la qualitat què ofereixen és bastant baixa ja que no són capaços de reproduir tot l’espectre de freqüències audibles. Evita sempre que et sigui possible altaveus i altres dispositius que funcionin amb senyals wifi o bluetooth, especialment si la vols escoltar amb infants. Un espai radioelèctric net és molt recomanable per a una bona salut i un bon son.

Activa la descàrrega, indica el password i automàticament et baixarà un arxiu zip que normalment es desa a la carpeta de “baixades” o “downloads”. Després has d’obrir aquest arxiu descarregat i es descomprimiran totes les cançons.

Cap a munt

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies