Nanit

cançons de bressol amb paisatges sonors​

Afegeix aquí el text de capçalera

11 cançons amb sonalls i paisatges sonors que tenen el propòsit d’endinsar-nos a poc a poc cap a un plaent estat de relaxació. Són cançons de bressol tradicionals i d’arreu del món amb paraules positives que encomanen confiança i seguretat. Els paisatges sonors que les acompanyen ens ubiquen a la natura, perquè la Terra és la nostra llar i els seus sons ens fan sentir bé, ens fan sentir a casa. Aquest àlbum és una proposta tranquil·la i minimalista per a harmonitzar l’espai i el moment del descans, és un massatge sonor per acaronar l’ànima.

En format CD físic

El CD físic, és a dir, rodó amb un forat amb mig, el presentem dins d’una funda sense plàstic.

Preu: 12€ (inclou enviament ordinari amb correus)

TEMPORALMENT NO DISPONIBLE (N’estem fent de nous)

En format digital

Conté les cançons preparades amb els tags perquè les puguis trobar i escoltar còmodament des del teu aparell de reproducció.

Preu: 7€

Enviament

Cal que per correu-e ens indiquis aquests detalls de la comanda:

  • Quin producte vols.
  • Adreça postal (només per a CD físics).

Si el vols en format digital et farem arribar un codi de descàrrega per correu-e.

adreça de correu

I si ens ho permets, uns petits consells de com fer servir aquest disc.

Per a relaxar-se fes sonar la música en moments de silenci i calma amb un volum suau. Preferentment amb altaveus de bona qualitat d’equips estèreo. Separa els altaveus un mínim de 2 metres entre si. Evita els altaveus integrats als mòbils perquè, parlant en general, la qualitat què ofereixen és bastant baixa ja que no són capaços de reproduir tot l’espectre de freqüències audibles. Evita sempre que et sigui possible altaveus i altres dispositius que funcionin amb senyals wifi o bluetooth, especialment si vols fer servir la música per a adormir un infant. Un espai radioelèctric net és molt recomanable per a un bon son.

També podria interessar-te aquest altre disc

Us informem que aquest lloc web fa servir cookies. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies