Benvingudes, benvinguts al món

Ja fa una colla d’anys que ens conviden a Platja d’Aro per a participar d’una celebració molt especial: la benvinguda als nounats. Es tracta d’un acte promogut des del departament de Benestar Social de l’ajuntament que es presenta amb aquesta estructura: primer de tot un espectacle (aquí estem nosaltres), seguidament “el discurs oficial” que acostuma a ser la lectura d’un bonic text inspirador i, en acabar, el lliurament d’un presenta als nounats de Castell-Platja d’Aro.

Normalment es celebrava a la sala de plens de l’ajuntament, però ara fa tres anys l’esdeveniment es va traslladar a la Pineda del Casal, un espai arran de platja on s’hi pot arribar amb una agradable passejada matinera. Aquest bosquet és tancat als vehicles i disposa de lavabos públics. El cotxe es pot deixar en una altra pineda que hi ha a uns 100m.

En finalitzar les activitats la Pineda del Casal ha de quedar buida perquè és un espai amb horaris, però si voleu dinar de carmanyola teniu la platja just al davant i altres llocs propers on hi segur que hi estareu bé.

L’entrada és gratuïta perquè les despeses han estat cobertes amb els vostres diners prèviament confiats als gestors públics que s’ocupen de la cultura.