Ara també oferim “directes” per pantalla

(Si més no de moment)

Les noves circumstàncies sobrevingudes amb la imposició del Nou Ordre ens obliguen a un esforç d’adaptació. No podem permetre que aturin la humanitat de qualsevol manera i passi el que passi anirem endavant. El camí a resseguir sempre ha estat dibuixat amb un guix lluminós que cap pluja no esborrarà.

I fent camí endavant, ens han proposat un parell de retransmissions a través d’Instagram LIVE. Sabem que pensar que la pantalla serà l’alternativa al teatre en viu de debò és erroni, però de moment és l’eina de què disposem. De fet, ja fa anys que fem servir la pantalla com a mitjà amb nostre canal de YouTube, exactament des del Sant Jordi de 2011. A dia d’avui (juny de 2020) el canal ha assolit gairebé 1.400.000 visualitzacions amb una pilassa de vídeos penjats.

Ara bé, no ens cansarem d’explicar que els vídeos que hi publiquem no tenen com a únic objectiu la pantalla. També serveixen perquè els infants es familiaritzin amb els personatges dels espectacles. Us assegurem que, aleshores, quan els veuen al teatre o a l’escola, els gaudeixen molt més. És com si ja fossin de la família. I, és clar, el segon objectiu fóra que puguin reviure a casa i en família l’experiència teatral en viu que tant els ha agradat.