Sessions escolars

Espectacles a l'escola...

... en horari escolar

Espectacles a escoles bressol i d'educació infantil P3 P4 i P5

Us facilitem els nostres espectacles venint a l’escola. Duem tot el material tècnic que pugui fer falta per a convertir les vostres sales de psicomotricitat, sales d’usos múltiples, o menjadors en un petit teatre.

Són representacions adreçades exclusivament als infants que oferim tant a la mateixa escola com al teatre o sala d’actes que tingueu a prop.

Espectacles de titelles per a escoles bressol i educació infantil P3, P4 i P5

Aforament

Normalment a les escoles bressol recomanem un màxim de 50 nens i nenes per sessió i a I3-I4 un màxim de 70, tot i que aquestes xifres sempre es poden acabar d’ajustar en funció de les característiques de cada espai.

Nombre de sessions

En un mateix dia podem fer tres sessions, dues pel matí i una per la tarda. En cas de les escoles bressol que prefereixin tres sessions matinals, hauríem de fer una versió adaptada de l’espectacle amb una durada de 20 minuts

Necessitats tècniques a les escoles

La sala on realitzem l’activitat haurà de de reunir les següents característiques:
  • Hi ha d’haver prou espai per a muntar els estris d’atrezzo còmodament. L’àrea que necessitem varia en funció de l’espectacle, però normalment és de 3×3 metres.
  • Hi ha d’haver una presa de corrent.
  • No pot ser una zona de pas sinó una sala a part.
  • Ens cal us exclusiu de la sala durant tota l’estona que la fem servir, inclòs el muntatge i desmuntatge.
  • L’accés ha de ser de fàcil descàrrega i si és en un pis cal que hi hagi ascensor.

Espectacles a escoles bressol i d'educació infantil P3 P4 i P5

En exteriors

Excepcionalment, quant les condicions són realment propícies i només en horari escolar, podem representar els espectacles al pati. Haurem de parlar de certs detalls per a valorar si és viable o no. En espais a l’aire lliure només està disponible Cargol treu banya amb la versió de música gramola.