A la una, el sol i la lluna

Biblioteca Sant Valentí de NavarclesEl nostre primer CD ja té espectacle. El vam estrenar dijous passat en un espai preciós a Cases Noves. Moltes gràcies, Agnès, per facilitar-nos aquest ambient tant íntim i cuidat, i gràcies Gisela per la xocolatada. L’endemà, el vam tornar a estrenar a la biblioteca Sant Valentí de Navarcles. Quina gentada! Gràcies a tots i totes per acompanyar-nos i gràcies Montse (de la biblio) per confiar tant en nosaltres.

Després d’aquestes dues presentacions, continuarem “estrenant” l’espectacle per tot arreu. Ens estem organitzant l’agenda de desembre (festes de Nadal incloses) i gener. Serà una bona oportunitat de gaudir de l’espectacle i, en acabat, endur-vos el CD cap a casa. Si us ve de gust que vinguem a la vostra escola, biblioteca o centre cívic, ara és un bon moment perquè ens ho demaneu.

A la una, el sol i lluna és un recull de cançons, dites, rodolins i jocs de falda per als més petits. Ens agrada dir que és un disc de Musicosetes. Inclou algunes de les cançons dels nostres espectacles i altres de noves per passar una bona estona relaxada.

De moment hem posat sis cançonetes al SounCloud. Més endavant n’hi posarem més.

Biblio de Navarcles CD El sol i la lluna Biblio de Navarcles

Voleu rebre el CD a casa vostra? Us l’enviarem per correu postal.

 

Estrena de "A la una el sol i la lluna" a casa de l'Agnès (Cases Noves de Can Pardo)
Estrena de “A la una el sol i la lluna” a casa de l’Agnès (Cases Noves de Can Pardo)