Recitals de poesia per a infants de 0 a 3 anys

Espectacles de petit format

Per a espais molt íntims, amb poc públic. Recomanat especialment per a escoles bressol.

Seguin la nostra línia habitual de “musicosetes”, és a dir, espectacles on combinem els titelles i altres objectes, sons i sonalls, música i cançons, us presentem un parell recitals de poesia per als més petits. Escolteu les rimes i rodolins que podeu recitar als vostres fills i filles, bo i fent moixaines i jocs gesticulats.

El Jardí

Us diré un secret molt fi: la primavera és aquí, ha arribat una llavor i ha florit al meu balcó. Mireu! Les flors floreixen i hi ha animalons per tot arreu. El Jardí, un espectacle de cançons, rimes i titelles per a petits infants de 0 a 3 anys

Poesia a la masia

A sota d’un botó hi ha un ratolí petit i bufó: Ratolí, amaga’t de pressa que ja arriba el gat, sempre net i pentinat! Poesia-ia-ó, titelles, rimes, música i cançons per a gaudir de la veu i les paraules recitades i cantades. Un recital poètic especialment pensat per a petits infants fins a 4 anys.

Us convidem a llegir aquest post que va publicar la Mar sobre les característiques dels nostres espectacles per a infants de 0 a 3 anys.