Recitals de poesia per a infants de 0 a 3 anys

Recitals de poesia

Per a espais petits, molt íntims, amb poc públic com ara biblioteques que ofereixen l’hora del conta menuda i escoles bressol petites.

Seguin la nostra línia habitual de “musicosetes”, és a dir, espectacles on combinem els titelles i altres objectes, sons i sonalls, música i cançons, us presentem un parell recitals de poesia per als més petits. Escolteu les rimes i rodolins que podeu recitar als vostres fills i filles, bo i fent moixaines i jocs gesticulats.

Beeemoll

Pels boscos i els prats, veniu tots amb mi, les flors camperoles fan curt el camí. I si ens aturem a mirar podrem veure la marieta que no està mai quieta, el conill poruc que s’amaga sota terra com un cuc i si plou i fa sol veurem com passeja el Beeemoll. I encara més, us diré un secret molt fi, la poesia és aquí: rimes, titelles, música i cançons per a fer gaudir els més petitons (0-3 anys).

Poesia a la masia

A sota d’un botó hi ha un ratolí petit i bufó: Ratolí, amaga’t de pressa que ja arriba el gat, sempre net i pentinat! Poesia-ia-ó, titelles, rimes, música i cançons per a gaudir de la veu i les paraules recitades i cantades. Un recital poètic especialment pensat per a petits infants fins a 4 anys.

Us convidem a llegir aquest post que va publicar la Mar sobre les característiques dels nostres espectacles per a infants de 0 a 3 anys.