Poesia a la masia

Sinopsi

Un recital poètic per als més petits

Poesia-ia-ó: a sota d’un botó hi ha un ratolí petit i bufó: Ratolí, amaga’t de pressa que ja arriba el gat, sempre net i pentinat!

Poesia a la masia són, titelles, rimes, música i cançons per a gaudir de la veu i les paraules recitades i cantades. Un recital poètic especialment pensat per a petits infants de 0 a 3 anys.

Espectacle de titelles i poesia per a nadons i infants de 0-3 anys. Espectacles de titelles per a escoles bressol.

Descripció

Poesia i cançons per als més petits

Miquel Desclot diu que les cançons i jocs de falda, les dites, les endevinalles i els embarbussaments són la iniciació a la poesia. A Poesia a la masia fem servir aquests recursos juntament amb poesies curtes i adaptades de poetes catalans (Joana Raspall, Miquel Desclot, Lola Casas, Bofill-Puig-Serrat, Ricard Bonmartí i Glòria Falcon).

Espectacle de poesia 0-3 anys

Dues persones en escena: la Mar diu el text i canta les caçons. El Pere també diu text i juga amb els sons de quotidiàfons i instruments musicals com ara l’esquella, ous-maraca, capsa de música, pandereta, brunzidor, flautes travessera, dolça i d’èmbol, violí, güiro, metal·lòfon i altres sonalls i reclams.

Enriquim visualment l’experiència amb titelles de tija, de guant, bocots, joguines i altres objectes.

Poesia a la masia és una proposta de petit forma, minimalista i captivadora adreçada als petits infants de 0 a 3 anys.

Fotos i vídeo


 

Dossiers

FITXA TÈCNICA “Mitjana”

Necessitats tècniques per a espais que, ja sigui per les característiques físiques pròpies o bé per l’aforament, requereixen d’un reforç d’amplificació i il·luminació. Inclou llocs com ara biblioteques que programen actes per a públic més nombrós del normal en una hora del conte, o bé que disposen de sala d’actes, escoles bressol, escoles de música i centres cívics y altres espais semblants.

Disponiblitat: de dilluns a diumenge.
Aforament màxim: 50 persones en total, inclosos infants i acompanyants.
Àrea escènica: 4m d’ample x 3m de fons.
Endolls: un shucko 230V/16A per a l’equip de so i els focus que hi muntarem.
Durada: 30 minuts.
Muntatge/Desmuntatge: 1:30h / 45min

 

FITXA TÈCNICA “PETITA”

Aquesta seria la versió “unplugged” que podríem fer en espais recollits i silenciosos amb poc aforament. Pensem en les biblioteques que durant la representació dediquen l’espai exclusivament a l’espectacle. També en petites escoles bressol (fins a 20 infants i en horari escolar), cases de mares de dia, espais amb grups de criança i d’altres similars.

Disponiblitat: matins de dilluns a dijous.
Aforament màxim: 20 persones.
Àrea escènica: 3m d’ample x 2m de fons.
Endolls: no ens en cal perquè no fem servir equip de so ni llums.
Durada: 30 minuts.
Muntatge/Desmuntatge: 1h / 30min

 

ALTRES DOCUMENTS