Beeemoll

Sinopsi

Recital de música i poesia per als més petits

 

 

Pels boscos i els prats, veniu tots amb mi, les flors camperoles fan curt el camí. I si ens aturem a mirar podrem veure la marieta que no està mai quieta, el conill poruc que s’amaga sota terra com un cuc i si plou i fa sol veurem com passeja el Beeemoll.

I encara més, us diré un secret molt fi, la poesia és aquí: rimes, titelles, música i cançons per a fer gaudir els més petitons (0-3 anys).

Descripció

Poesia i cançons per als més petits

Espectacles de música i poesiaBeeemoll és un recital poètic que ens parla d’animals i animalons i de les quatre estacions. La poesia popular (dites, endevinalles, embarbussaments i jocs de falda), la poesia d’autor (com ara Joana Raspall, Miquel Desclot i Lola Casas, entre d’altres) i les cançons tradicionals inspiren les rimes, les paraules recitades i cantades de Beeemoll.

Enriquim la comunicació oral amb música: fragments de Les Quatre Estacions de Vivaldi, la Petita Música Nocturna de Mozart i melodies tradicionals. La música és interpretada en directe pel Pere amb flauta travessera, melòdica, acordió diatònic i flauta dolça.

També enriquim la comunicació auditiva amb sons i sonalls: castanyoles, reclam d’ocell, campanetes, capça de música, timbre, xinxines, esquelles, joguines, petxines i xiulet brunzidor.

Hi afegim poesia visual en moviment: gesticulacions mimades, expressió corporal dansada. Metàfores de la natura representades amb objectes i l’acció dramàtica de titelles.

Els personatges de les nostres històries són: una marieta, una perdiu, un conill, una medusa, un peix, una eruga, una papallona i una ovella. Tots ells són titelles de tija o de guant. En alguns moments aquests titelles interactuen amb els petits infants la qual cosa afavoreix una vivència emocional més intensa.

Beeemoll és, doncs, un recital poètic per a gaudir de la veu i les paraules, les melodies i els sons i de la imatge en moviment, especialment pensat per als petits infants de 0 a 3 anys.

Fotos i vídeo

Fitxa tècnica

FITXA TÈCNICA “Mitjana”

Necessitats tècniques per a espais que, ja sigui per les característiques físiques pròpies o bé per l’aforament, requereixen d’un reforç d’amplificació i il·luminació. Inclou llocs com ara biblioteques que programen actes per a públic més nombrós del normal en una hora del conte, o bé que disposen de sala d’actes, escoles bressol, escoles de música i centres cívics y altres espais semblants.

Disponiblitat: de dilluns a diumenge
Aforament màxim: 50 persones en total, inclosos infants i acompanyants.
Àrea escènica: 4m d’ample x 3m de fons.
Endolls: un shucko 230V/16A per a l’equip de so i els focus que hi muntarem.
Durada: 30 minuts.
Muntatge/Desmuntatge: 1:30h / 45min

 

FITXA TÈCNICA “Petita”

Aquesta seria la versió “unplugged” que podríem fer en espais recollits i silenciosos amb poc aforament. Pensem en les biblioteques que durant la representació dediquen l’espai exclusivament a l’espectacle. També en petites escoles bressol (fins a 20 infants i en horari escolar), cases de mares de dia, espais amb grups de criança i d’altres similars.

Disponiblitat: matins de dilluns a dijous
Aforament màxim: 20 persones.
Àrea escènica: 3m d’ample x 2m de fons.
Endolls: no ens en cal perquè no fem servir equip de so ni llums.
Durada: 30 minuts.
Muntatge/Desmuntatge: 1h / 30min