La-nostra-agenda

Agenda d’agost

Estem preparant la propera temporada. Aviat més informació…

… setembre

Per Nadal cada ovella al seu corralDe moment us avancem que els diumenges de setembre i octubre estarem a Barcelona

Vibubel·la Vivaldi al teatre Porta 4
Funcions a les 11:00h i 12:00h
La Sala Porta 4 és al carrer Església 4-10 (Interior). Gràcia – Barcelona.
+info en aquest enllaç


Funcions escolars

A l’agost… les escoles fan vacances.

Les representacions escolars (normalment en dies de cada dia) no són obertes als públic familiar. Si voleu estar ben informats de l’agenda, us recomanem que us subscriviu a la nostra llista de correu.

Vols rebre informació de les nostres actuacions?


Tenint cura dels detalls

Tenint-cura-dels-detalls

És estiu i ens ve de gust estar a la fresca. Sortim, doncs.
També ens agrada celebrar el solstici o el final de curs amb la família i els amics. Celebrem-los.
Volem que a la nostra festa hi hagi un acte especial, per exemple un espectacle. Triem-ne un!
I com que ens agrada estar a la fresca, la festa serà al pati de l’escola, la plaça del poble o el jardí. Fantàstic!

Ara, si ens ho permeteu, la recomanació de cada estiu. A ple sol no! Per comoditat del públic (vosaltres) i dels artistes (que actuem per a vosaltres), però sobretot pels infants. Sabeu perfectament que és una qüestió de salut. Estar assegut a terra, de vegades roent, durant 30 o 40 minuts torrant-se el magí i amb el Sol de cara, no són les millor condicions per a gaudir relaxadament d’un espectacle. Vetllem per la qualitat de tot plegat. Tinguem cura dels detalls. Estimem-nos. Bon estiu!

i doncs, ara al juliol, quin lloc triaríeu?

Blog-Tenint-cura-dels-detalls-2017-n2

Blog-Tenint-cura-dels-detalls-2017-n1

Blog-Tenint-cura-dels-detalls-2017-n3

Titelles Pamipipa al Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

Saló del llibre Mollerussa 2017

 

Hem tornat a visitar el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, el qual ha celebrat la trenta-tresena edició. Les persones que l’organitzen tenen en compte els infants de totes les edats, sense excloure els més petits. Per això han volgut que hi hagi a la programació un espectacle expressament per a ells. Enguany hi hem presentat El drac màgic.

Per als grans també

El Tomàs López, redactor i blogger de “Clase Turista de Paso” va visitar el Saló i en va escriure alguns articles. Un d’ells inclou comentaris sobre el nostre espectacle, els quals agraïm moltíssim. Ens agrada molt saber que hi ha adults que gaudeixen de la nostra feina i també ens agrada que gosin dir-ho en veu alta. Gràcies Tomàs

Us deixem l’enllaç al seu blog: http://claseturistadepaso.blogspot.com.es/

33e  Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

 Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

Cartell del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya 2017

Poesia-ia-ó, un nou espectacle de poesia per a petita infància

Blog-Poesia-Escola-Música-Palau-Solità

El passat dissabte vam presentar a l’escola de música de Palau-Solità i Plegamans un nou espectacle per a petits infants. El títol expressa clarament quin ha estat aquesta vegada el motiu d’inspiració: Poesia-ia-ó. Oi que està clar? Prèviament ja havíem fet alguns assajos oberts a l’escola bressol El Petit Camacurt de Castellcir (gràcies Carme per les facilitats) i per al grup de criança de Sant Joan de Mediona (Gracies Núria per la teva entusiasta col·laboració). (més…)

Recital de Poesia per a petits infants

Foto de la gallina de poesia-ia-ó

Us avancem que estem treballant en una nova proposta per a petits infants: un recital de poesia. Però no només de poesia, també de cançons i rimes i moixaines i titelles. El presentem en un format molt “portable” ideal per a biblioteques i petits espais.

Poesia-ia-ó lero-lero lero-ló. A sota d’un botó hi ha un ratolí petit i bufó: Ratolí, amaga’t de pressa que ja arriba el gat, sempre net i pentinat!

Un petit espectacle suau, senzill i alegre especialment pensat per a petits infants fins a 4 anys.

 

 

“El Racó del Ar-té & Café”: nou espai per a compartir en família

El Racó del Ar-té&Café

Ens alegra saber d’iniciatives que inclouen a les famílies amb petits infants. Justament avui obren un nou i bonic espai a Castelldefels on els cotxets no faran nosa: El Racó del Ar-té & Café. Hi podreu berenar, prendre un té i gaudir d’una bona oferta cultural en ambient familiar.

Avui celebraran la inauguració amb l’actuació de Stela Nur & Inti i el proper dissabte 18 de febrer començarà la programació matinal de caps de setmana amb espectacles adreçats a petits infants (0-3 anys) i les seves famílies.

Agraïm a la Sara que ens hagi convidat a encetar la programació de dissabtes.

El Racó del Ar-té & Café és a l’Avinguda de Manuel Girona, 54 de Castelldefels.
L’espectacle que hi farem és: A la una el sol i la lluna.
Començarem a les 11:30h

Espectacles per a nadons dins la programació teatral de Sant Boi de Llobregat (temporada 2017)

Ens agrada la programació teatral per a públic familiar que ha presentat enguany el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Agraïm especialment als seus programadors l’atenció mostrada envers els petits infants, havent-hi inclòs dos espectacles expressament adreçat a públic de 0 a 3 anys. Consulteu tota la programació en aquest enllaç. Els espectacle per a petits són els dies 29 de gener i el 5 de març.

La Festa de Sant Proget inclou un espectacle per a petits infants (fins a 3 anys)


Ens alegra saber que cada vegada són més les programacions que inclouen actes per als més petits. Se n’ocupen i ho decideixen persones que saben perfectament que “els petits infants també hi són” i mereixen atenció. Parlem de programadors i tècnics culturals que són conscients que existeix un nou genere d’arts escèniques  que s’adreça específicament a aquest col·lectiu tan especial: els infants més petits de 3 anys.

Vegeu-ne aquest exemple a Santa Maria de Palautordera (Baix Montseny)